Arkadaşlar selam. İlk gebeliğim. Haftalık kontrolümüze gittik. İlk kez bugün çatı muayenesi oldum, hem ebe hem doktor yaptı. Normal doğum yapabileceğim söylendi. Doktorumda ebe de orta yaşlı ve deneyimli. Genelde isabetli davranıyorlar ve umarım gerçekten bir şansım vardır. 27.haftadan beri aşırı pelvik ağrılarım var, birkaç gündür ağladığım bile oldu. Öncelikle çatı muayenesi yorumu yapmak istiyorum. Burda veya googleda insanlar bir sürü yorum yapmışlar olumsuz olarak. Ben de acıya dayanmama rağmen önyargıyla gittim. Ama inan ki hiç sıkıntılı bir durum değilmiş 2 dk sürmüyor bile. Sadece derin nefes alıp verin ve rahat olun. Lekelenme olabilir denildi, olmadı ve bence rahatlıkla ilgisi olabilir. Doktorum birkaç güne doğum olabilir açılma başlamış dedi ve cuma sabahı tekrar gideceğiz gerekirse yatış yapacak. Benzer durumu yaşayanlar var mı bilmiyorum. Açıkçası ben bu zamana kadar doğmadı artık zaman azalıyor sezeryan tarihi verir diye düşünüyordum hep. Ama doktorum çok umutluyum deyince açıkçası motive oldum. İnşallah ben de buraya güzel hikayemi yazabilirim ve birilerine umut olabilirim. Bu arada dualarınızı bekliyorum 😇🤲🏼❤️