Anonimcik Kızlar size bir şey sormam gerekiyor hesaplayamadım da çok da anlamıyorum zaten şimdi ben cuma beta verdim 1284 çıktı tam 5 gün geçti bugüne kadar yarın tekrar vercem beta yani 6 gün sonra ne kadar çıkması lazım betanın ortalama
Mucizee80 Anonimcik 10000 falan olması lazm hatta kan vermenize gerek yok şuan keseniz gayet net gözükür hayrlı olsun
tuba-berfin Anonimcik 2 günde 2 katına cıkması lazım yani ortalama 6 günde 3 katı dersek en az 4000 -5000 bandında olması lazım neden tekrar kan vereceksiniz ki keseyi görmediniz mi ?
psikologannebebek Anonimcik benim de 2200 çıktı en son 3 gün önce acaba kese görünür mü diye çok heyecanlıyım🥹 yarın gidicem inşallah güzel haberler🧡
Edizhr Mucizee80 benimde 20 ocak beta sonucu 1986 canım bende 2 hafta sonra gideceğim o zamana kadar kallp atışı duyulur dimi
Anonimcik Mucizee80 geçen hafta gittim görülmedi kese kan alındı 1284 çıktı 2 hafta sonra gel dedi bende en azından bir kan takibi yapayım diyorum
Anonimcik tuba-berfin yok evet keseyi geçen hafta gittim görmedim 2 hafta sonra gel dedi bende hani en azından kan takibi yapayım diyorum
_biranneadayi Anonimcik tamam şimdi nasılsa yükselmiştir diyerek bakarlar artık kan istemez. İnşallah görür de tekrar tekrar uğraşmazsın
Mucizee80 Anonimcik kese görülmesi için değeriniz düşükmüs iki hafta sonra hem kese hem kalp atışı için cagrmstır
Anonimcik Mucizee80 evet benim şöyleydi 692.8 çarşamba 1284 de cuma çıktı sizce ilerleyişi nasıl peki
Anonimcik Mucizee80 bildiğim kadarıyla burada diyolardı ki %60 artış olması yeterli ille 2 kat olması gerekmiyor doktorlar %60 artışı yeterli buluyormuş sanırım bir de galiba verdiğimiz saat önemliymiş 48 saat olması gerekiyormuş ben ilk kanımı 18:46 da vermiştim cuma da sabah 11:30 da vermiştim yani tam 48 saat olmamasına rağmen iyi artış diyolardı
Mucizee80 Anonimcik o zaman iyi artms 48 saat dolmamıs ama inanın iki sağlıklı 3 sağlıksız gebeliğim var sağlıklı olanlarda %60 yeterli diyorlar ama sağlıklı gebeliklerde gerçekten daha yüksek artıyor %80 artan betamda dış gebelik geçirdim kimyasalm birinde de ilk iki kanda çok güzel arttı sonra kimyasal oldu
Anonimcik Mucizee80 benim yüzde kaç artmış acaba çok anlamıyorum hesaplamadan ilk gün 692.8 iki gün sonra 1284 yüzde kaç civarında acaba ya
Anonimcik Mucizee80 içime su serptiniz gerçekten bazen öyle şeyler okuyoruz ki cidden dengem alt üst oluyor ve ilk gebeliğim çok bilgisizim 🥹
Mucizee80 Anonimcik çok fazla araştırmayın akışına bırakın zaten nasibinizde varsa her şekilde gelecek dünyaya sağlıkla kucağına alırsın inşallah