AysnYgz Cigdemyslyrt bence Hatice hanıma gitme çok rahat bi insan önemli şeyleri bile önemsiz gösteriyor ben memnun kalmadım
Btlsvr Cigdemyslyrt medical parkta figen sönmeze gidiyorum canım gayet memnunum tecrübeli bir kadın istersen bi araştır derim
Cigdemyslyrt Nuraykoca Ben sorunlu bi gebelik geçiyorum kuzum ilki de öyle idi. Standart cümleler kurmayan araştıran bi doktora ihtiyacım var. Kime gitsem bekliycez gorcez. Internetten bakım bi senin doktora.
Runkliii Liman hastanesinde İpek bolata gidiyorum ben kendisinden memnunun.Gebeliğimi ilk öğrendiğim de antibiyotik ve farklı ilaçlar kullanmıştım bilmeden ona danıştığımda gayet mantıklı bir şekilde ilgilendi araştırdı hatta üniversite hastanesinin doktorlarından bi kaç isim verdi onlara kısa not yazıp gönderdi.Gitmeni önerebilirim.Yapısı itibariyle biraz soğuk duruyor ama işinde gayet iyi .Hatta ilaç kullanmam nedeniyle ikili tarama testi zamanında bana detaylı ultrason la muayene ederek organlarda vs bir sıkıntı olup olmadığını da kontrol etmişti.
Cigdemyslyrt Runkliii evet bu kadını da duydum. Ben gökhan ocala gidiyorum ama tatmin etmiyor beni. Çok toy gibi geldi. Doktorlara da güvenemiyorum artık