Ama_bana_vardendi58 30 haftadan sonraki kontrollerinizde bebisinizin kilosuna ne kadar dediler benimki birazcık geriden geliyor üzülüyorum.
Hshshzgsghzhshs Ama_bana_vardendi58 benim en son 28+6 da 1400 gramdı şuan 30 hafta olduk 31. Haftada kontrolümüz var kaç kilo dedi size doktor
Baby_B Ama_bana_vardendi58 28+6 da 1,5 kg idi Yarin doktor kontrolum var 31+5 Bakalim ne kadar olmus bebis Yazarim buraya Ama biraz önden gidiyor bizim kiz Düzenlenen Son adet tarihimle uyumlu degil,gercek adet tarihimle uyumlu
seyma0661 Ama_bana_vardendi58 doktor mu geriden geliyor dedi yoksa siz mi böyle düşünüyorsunuz? 28.haftada 1200, 32.haftada 1840gramdı doktor haftasıyla uyumlu dedi
Pelnztrk Ama_bana_vardendi58 ben haftaya cuma gidicem 31+6 olucam o gün tekrar söylerim, en son 27 haftalıkken gitmiştim 1200gram felandı
Canandd 32 de kontrolüm vardı 1930 demişti doktorum. Haftasıyla uyumlu olduğunu söylemişti. Bence ger bebeğin gelişimi farklı oluyor. Doktorunuz sorun yok dediyse üzülmeyin boşuna
Edamy Ama_bana_vardendi58 ben de tam bugün 31 haftalığım 1600 gr ama doktorum gayet iyi istediğimiz gibi dedi bu haftadan sonra daha da çok büyür dedi siz de üzülmeyin hiç sağlıklı olmaları yeterli ☺️
Aslaninannesi_ Ama_bana_vardendi58 çok düşük değil ki bol bol kefir muz avokado kabak çekirdeği ceviz tüket alır kilo
Ama_bana_vardendi58 Edamy tabiki öyle sağlıklı olsun ama zaten 2 hafta adetimle uyumsuz ona göre bu kiloda
Kayra48 Baby_B aynı haftadayız benimde cumartesi günü kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş hanımefendi 🤗
Miyosss Bugün kontrolümüz vardı 30+2 haftalığız 1918 gram geldi benim bebis biraz tombis olacakmış öyle dedi doktorum 🤭
Kainat66 Ama_bana_vardendi58 29+5 de 1500grdı suan 30+5iz 4 gün sonra kontrolde bakıcaz ne kdr almıs banada az geliyo gebelk şekermde var bide