Smom hamilelik için 35 yaşına geldiğimiz için eşimle birlikte bi hastaneye gidelim dedik. Gittik kadın doğuma kan verdim yumurtalarıma baktı. Minicik bi kist var dedi. Yumurtaların da aman aman çok yok, 3-4 tane var normalde 8 ortalama olur dedi. Sonraki ay hormonlarına bakalım reglinin 3. Günü gel şuanda bi tane yumurtan çok büyümüş önümüzdeki iki günü değerlendirin dedi. Biz de ilk defa denicez daha çnce hiç denememiştik korunmasız bi şekilde. Neyse üç gün sonra denedik. Sonraki ay regl olmadım ama reglimin üçüncü gününe randevu almıştım zaten gittik hemen kese oluşmuştu. 4 haftalık hamileymişim. O sırada da kan değerlerim gelmiş onlara baktı. Tüm değerlerin çok çok iyi Benden sağlıklısın dedi. Genel olarak dışardan beslenmem ve sağlıklı yağ tüketirim. Yüzüme baksanız sağlıklı demezsiniz belki 158cm 42 kg olduğum için hep zayıf sanki vitaminsiz gibi dururum 🤣 neyse yani benim ilk denemede hamile kalmamı ben değerlerimin çok iyi olmasına bağlıyorum. Başka sebep olamaz zaten. Bu arada ben covitten beri düzenli multivitamin mineral desteği kullanan birisiyim. Hayatımda yıllardır vitaminler var.