Havvacerenn Kızlar dün bir komşumla konuştum 4 aylık bebeği cinsiyetini sordum doktorum çok kilolusun karninin ici yağ tutmuş belli olmuyor cinsiyeti dedi çok saçma buldum acaba söylemek istemediği için uydurdu mu yoksa öyle bişey de mi var 😂🤔
Gencanne01 Havvacerenn yok ya saçma degıl benım doktorum mesela bana 12 13de ogrenırız sen zayıfsın daha güzel bellı oluyor dedı . Böyle bırsey var yanı
Htczfr Havvacerenn alakası yok bnde bende kilolu hamile kalanlardadim tabi 100 lerdedee değilim ben olsam o doktora bidaha gitmezdim
Haticekckylmz Havvacerenn vajinal muane ile belli olur kilolu olan annelerde genelde ultrason alttan bakiliyor kilo ve yaglardan dolayi
Havvacerenn Elifece aynen ya😂 bu insanları anlamak zor kiz olunca cat söylerler erkek olunca demezler allah akıl versin 😂
Merve06 Alakası yok benim arkadaşımda kilolu hamile kaldı gününde de direk cinsiyetini öğrendi bi sorun yaşamadı sadece doktoru kilonu koruman lazım demiş okadar ✌🏼😍 pek ilgilenmemiş o doktor galiba sizinle.
Mir Havvacerenn 😳😳😳 100 kilo olanları bile çatır çatır söylüyorlar belki anlamamış öyle söylemiş. Bide kadının psikolojisini bozuyor yağlısın falan diye. Değişik ben hiç karşılaşmadım.
ElifTekeliKarpuz Bence var arkadaşım 100 kilo nun üstünde 2 ci bebeciğine hamile kaldı 4 aylıkken kilodan cinsiyeti göremediler ki özel hastaneye gidiyordu