Narin4545 Cuma günü sezeryan oldum ağrılarım çok yuruyemiyorum siz kaç gün içinde yurdunuz ağrılarınız ne durumda cvp yazın lütfen
deletedmom43191 Narin4545 sezaryende devamlı yürüyüş yapman lazım oturdukca hamlanırsın yürüyüş yaptıkça açılır rahatlarsin
fatosstgy Narin4545 bende ikinci sezeryanımı oldum aşırı ağrılı bi süreç tabi ki yatıp kalkması çok zor ama kalktıktan sonra yürümekte çok zorlanmadım ben iki gün hastenede yattım sadece eve gelince hiç yatağa girmedim
Aylaa123 Narin4545 oturursanız daha da zorlasır yürüyümeniz ne kadar yürürseniz o kadar hızlı toparlarsınız canınız yansada kalkıp bol bol yürüyün bence
Pembesarelle2 Narin4545 Sezeryendan 6 saat sonra kaldırdılar ve ondan sonra hep yürüdüm yattıkça ağrım oldu yürümek beni rahatlattı yatarsan senin için çok zor olur
Feyzoss Narin4545 5 gün sonra çook daha iyi hissedeceksiniz❤️ ben 12. Gün sağıma soluma dönüp yatabiliyordum artık
Pembesarelle2 Narin4545 Gün geçtikçe daha iyi olacaksınız birazcık sabır bol yürüyüş ile hiç birşeyiniz kalmayacak eminim 🤍