Nls-46 Şampuan pişik kremi yağ Incıa almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba memnun kaldınız mı yağ yerine losyon öneriyorlar birde çok kararız kaldım
babyandmomy__ Nls-46 ablam incia kullandı çok memnundu bende incia ecowell yada siveno alacağım deterjan olarak siveno almıştım zaten ondan herkes çok memnun losyonun da kullanımı yağa göre çok daha kolay
Cosimaniehaus Nls-46 pişik kremi çok güzel bence. Popsunda pişik olmadı ama boynunun altında denedim kızarıklığını aldı hemen. Kokusu da çok hoş. Şampuan sebamed almıştım. İncia da aldım henüz kullanmadım. İncia jel şampuan lavanta kokuyor bayağı. Lavanta yağı varmış içinde. Sebamed kokusuz. Sebamed konak önleyici değil sanırım konak oldu. 1kere temizledim bir daha olmadı 4ay içinde
Nls-46 ZeynepDuru17 evet tavsiye edenler oldu da çok memnunlarmış yalnız içeriği temiz değilmiş ben doğal olsun istiyorum
ZeynepDuru17 Nls-46 içeriğine hiç bakmadım ya olabilir artık kullanmıyorum zaten lazım olursa doğal öneri alabilirim
nurgulbayr ecowell tavsiye ederim şahsen çok daha memnun kaldığım marka tamamen organik ve doktorlarda öneriyor
Talentedmom Nls-46 ben ilk oğluma Hindistan cevizi yağı sürüyordum tamamen bitkisel hiç sıkıntınyaşamsdık
gulayoz Şuana kadar hiç pişik kremi ihtiyacımız olmadı ya onun yerine ecowell vücut losyonunu kullanıyorum her gün masaj yaparak bez seçimide önemli incia hiç kullanmadım