esca344 aybukee10 defalarca alttan muayene oldum hiç korkma doktor bilmiyor mu benim riskli durum olmasına rağmen kaç defa o şekilde baktı
aybukee10 A14B05T vajinal bakıldıktan sonra sonrasında lekelenme vs olmuyor dimi? Sizin de 20.haftalarinizda bakildi mi serviks uzunluguna
A14B05T aybukee10 bende herhangi bi lekelenme vs olmadı evet hatta detaylı ultrasonda vajinal bakıldı benim rahmim geriye dönükmüş o yüzden herşeyi vajinal daha iyi görüyorlar
esca344 aybukee10 hayır canım alakası yok bu çatı muayenesi vs gibi düşünme alttan usg ile bakıyor basit bir şey lekelenme olacak olsa bana asla yapmazdı zaten riskli gebeliğim vardı
inci2019 aybukee10 Ben 22 hefteden her defesinde deqiq olsun deye vaginal ölçüdürdüm 38 heftedeyem heç bir şey olmadi
annim_803 Efsunib banada dün dedi Dr 30 mm iyi sıkıntı yok bu arada 21 haftalık gebeyim size ne dedi Dr normalmi bu haftada bu uzunlugunuz
Efsunib annim_803 nasıl iyi demiş ben anlayamadım 23 .haftada ilk ölçürdüğümde 35 di dopler doktoru doğum uzmanına görün dedi gittim bende 2 gün sonra yatışımı verip serklaj uyguladılar
aybukee10 annim_803 benim de 20+3te 31 çıktı ama karindan olcmustu. Bunun en doğrusu vajinal ölçüm dedim şimdi vajinal olcecek sizin karindan mi yoksa vajinal mi ölçüldü
Efsunib aybukee10 yok hayır vajinal öçüm yapıldı direk serklaja alındım sonra 32.haftada bir daha yapıldı kan falan gelmedi her hangi vir leke olmadı
annim_803 aybukee10 benimde karından baktı salı yada pazartesi günü detaylı ultrason da vajinal ölçüm yaptiricam inşallah
Efsunib aybukee10 aynen aniden kısalmış doktor şaşılacak birşey olmadığını küçücük bir ağırlık bile kısaltır dedi yeğenimi kucaklamıştım vajinal ölçümden önce
aybukee10 Efsunib ay çok kısa sürede kisalmis. Bana da karindan bakildi 31 gibi çıktı. Doktor yarın alttan bakalım dedi. Alttan muayene sonrası lekelenme vs olur mu diye korktum da. Sizin vajinal ölçümden sonra olmadı yani dimi hafif lekelenme durumu
Efsunib aybukee10 yok yok hiçbir şey olmadı normalde vajinal ultrasonla böyle çok afedersiniz ultrasonu çok içeriye doğru sokarlar aöa hamilelikte ve böyle hassas konularda ucunu birazcık sokuyorlar korkmayın