Kızlar üniversiteden tanıştığım yaklaşık 10 senelik arkadaşım mayıs ayında evlenecek. Benim doğum 18 Mart görünüyor. Biz şu anda eşimin görevi sebebiyle doğudayız. Arkadaşım Kocaeli’nde oturuyor. Batıda oturuyor olsak sıkıntı olmazdı giderdik arabayla ama buradan arabayla yaklaşık 16 saat. Uçakla gitsem ilçede oturuyorum merkeze gidicem oradan Istanbul’da inicem oradan araba kiralayıp, gitmemiz lazım. Kalacak yer sıkıntı otel tutmamız lazım vs çocuk duracak mı daha 2 aylık çünkü ilk bebeğim bir sürü şey var. 4 kişiyiz biz arkadaş grubu yenidoğan sürekli uyur, gelmezsen olmaz vs diyorlar. Siz olsanız ne yapardınız? Bu arada arkadaşım benim düğünüme geldi 1 gün önceden ben onlara güzel kalacak yer ayarladım. Batıda olduğu için çok uzak değildi. Arkadaşıma sordum eşimle kalabileceğimiz yer var mı ya da öğretmenevi var mı yakında diye. Tek dediği akrabalara söyleriz kalırsın, öğretmenevi var ama nerede bilmiyorum dedi. Hani saçmalama ne öğretmenevi kalacak yer ayarlarım vs demesini bekledim haksız mıyım? Onlar geldiğinde sadece evde onların kalacağı kuzenimin evine gönderdim. Her şeyi ayarladım ben onlara bilmiyorum gerçekten ne yapsam :(