Anonimsssss Kızlar 25. Haftada 734 gram oğluşum sizde duurumlar nasıl bana az gibi geldi kilosu bebişe hangi yiyecekler kilo aldırır
obli Anonimsssss 25.haftada 720 gramdı doktorum haftasıyla uyumlu dedi. Doktorunuzun dinleyin bence 😊
Haticenurdemir Anonimsssss ultrasonun yanılma payı çok bana doğum yaptığım günün sabahı 3 kilo dediler bebek 3540 çıktı
richgirl10 Anonimsssss uygulamaya bakma sen. Herkes tosun doğuruyor burda. Dr a görede dünya standartlarına göre de normal.🫣
Beyazmelekkk Aslaninannesi_ 32+5 te tam benimde 2300 çıktı oğlum. Dün hatta muayenedeydik . Doğuma 40 gün falan var acaba kaç kg doğar bebiş sezeryan olacak Mart başı
Ebru1234 emineee118371837 bu bebiste normal 1 ayda ortalama 1 kg alır 3 300 3 400 gibi doğar bence canim
Asli47 37+3 te 3700 kg çıktı ama ultrosun yanılma payı var biliyorsunuz arkadaşlar kiloya takılmayın ben salı günü doğum yapıcam bakalım ne kadar doğacak 💙😊
Aslaninannesi_ Beyazmelekkk benimde öyle sezaryen olacağım doktor 3 ile 3 buçuk arası tahmin ediyor seninde öyle olur