Irem198 BusraUfuk cok fitil kullanmak yara yapıyormuş bende 1. Hamileliğimde çok kullandım diye yara olmuş diye supheleniyom
Irem198 BusraUfuk bende sakaryadayim yarın kadın doğuma gidicem Mehmet sühha bostancı doktora muayene olucam bu sefer farklı gitcem bugün gittiğim erkan dilmendi ama memnun kalmadım
Goktug16 Irem198 dondurma işleminde 2 seans gerekebiliyormus ben 1 defa yaptırdım doktor bakamadı alttan tekrar hamile olduğum için o ay hamile kalmışım şuan ne durumda bilmiyorum yani
iremd-1798 Irem198 benimde vardı doktor dondurdu ikinci bebeğimi kucağıma aldım. Rabbim şifa versin sağlıkla evlat nasip etsin inşallah 🤲🏼 kontrollerinizi ihmal etmeyin. Doktor yakma ya da dondurma işlemi yapar. Geçer gider Allah ın izniyle
crazyymom Irem198 benim hamilelikten önce vardı dondurma işlemi yapıldı sonra tam kontrole gidecektim hamile olduğumu öğrendim kaldı öyle bakalım doğumdan sonra zaten kontrole gidince öğrenirim ama doğum yapınca düzeliyormus öyle duymuştum i
Irem198 crazyymom ben doğumdan 3 yıl sonra çıktı bu yara patoloji sonuç cikmis yara ile alakalı ama patoloji sonuç anlayan yok galiba
Irem198 crazyymom yara yakma islemi oldum mart 11 inde 1 ay olcak ordan numune almışlar düşük mü geçirmişim acaba onu anlayamadım
Irem198 crazyymom Makroskobik bulgular Topluca 2cc hacminde mukusla karışık küretaj materyali t2k Tanı Endoserviks küretaj materyali Endoservikal epitel ve doku fragmanları