2prens1prenses__ isimsizdir merhaba bu sabah şeffaf akıntıyla beraber serçe parmak kadar boyutu ve lastik gibi uzayan kalın açık kahverengi birsey geldi bu mu Nişan oluyor yarına randevu aldım doktora 36+5 haftalığım o gelen parçadan sonra arada lekelenme oluyor
isimsizdir 2prens1prenses__ benmki pembe kanla beraber gelmişti nişan iç camasirimda fark ettim öyle gittim sende yarın git bir doktora
isimsizdir beyzaao benm baya yürüyüşten acilmam olmustu sende olmadı bol bol yürüyüş yapıp sıcak suyla banyo yap sırtına tut suyu eğilip kalk merdiven in çik inşallah en kısa zmnda dogurursun
2prens1prenses__ isimsizdir yarın gidicem benim 3. Gebeligim sezeryan olcam kemikten dolayı acilmam olmuyor
nazel123 beyzaao canım doktoruna danış herhangi bir sorun yoksa sıkıntı olmaz Allahın izniyle tam tersi korunmasız ilişkideki sıvı doğumu açılmayı kolaylaştırıyormuş
Zarifeasii Kizlar bende 39+2 her gün yalancı sancı oluyor aşağı aşırı baskı yapıyor doktorum merdiven in çık hurma ye dedi başka ne yapmalıyım açılma için doğum için