ZeynepDuru17 Brcumy çıkar hamile değilseniz maydanoz sapı suyu için adet olursunuz adet olamiyorsaniz
anneeolmkkk Brcumy canım bende geçen ay 15 gün geciktim önceki ay kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden sanırım adet söktürücü içtim yine olmadım. Kekik suyu içtim hemen oldum bide youtube ta bi masaj vardı onu yaptım. Doktoruna danışıp içebilrisin
Brcumy babyandmomy__ doğum kontrol hapı kullanıyorum ve emziriyorum gecikme sebebi bunlar olabilir mi acaba?
Brcumy babyandmomy__ bir yıldır kullanıyorum başlarda ara kanamam oldu sonra adet gecikmem şimdi de adet olamıyorum.
babyandmomy__ Brcumy normal de olabilir stres vs den kaynaklı ama başka bir durum da olabilir kontrol edilmeden bilinmez bence gidip baktırın bi
Brcumy ZeynepDuru17 test yaptım iki kez negatif çıktı. Soğan suyu içtim adet söker diye ama hala bekliyorum.
Brcumy anneeolmkkk teşekkür ederim bugün maydanoz suyu deneyeyim olmazsam kekik suyunu deneyeyim bir de. Masajı yaptım ama işe yaramadı ilaçtan dolayı tamamen adetten kesilmekten korkuyorum
anneeolmkkk Brcumy ben 2 gün maydonoz suyu içtim sonra bir bardak soğan suyu ve ertesi gün bir bardak kekik suyu içtim kuzum direk oldu çok yorum okudum bunlar çok iyi geliyomuş