Cetintoprak ben çok fena bi kazık yemişim o zaman,
Sali günü doğum yaptım 18 şubatta. 30.750 aldılar
Zoruma gitti suan ve gerçekten verdiğim parayı haketmediler
Doktorum çok çok çok iyi çok memnun kaldım çok sevdim ameliyatimda iyi geçti şükür toparlanmaya çalışıyorum. Ağrım var yatıp kalkarken zor oluyor tabiki yatınca kalkamiyorum, kalkınca yatamıyorum:((( ama inşallah düzelirim en kısa zamanda. Bebiste biraz erken geldi muayene de 3.200 görünüyordu kilosu doktor sancin var alalım dedi aldik bebeği 4 gün sonrası zaten planlanmıştı bende aldirayim 4 gün sonra sanciyla gitmeyeyim diye. Bebiş doğdu 2.780 kiloyla doğdu. Bebisinde bugün kontrolü var. Bakalım.
Ama hastaneden asla memnun değilim 6.katta idim asansör günlerdir bozuk saatlerce bekliyoruz çok kalabalık oluyordu o yüzden. Hemşireler çok çok çok berbat çok kotu muamele gördük çıkarken yüzlerine söyledik haha kiki kahkahalar havada yüzlerinde bizi dövdüler birde özür diliyorlar her şeyi biz soruyoruz belgeleri getirmediler unuttuk ilk doğum sıfır tecrübe bizde hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Hemşirenin biri bebeği aldı battaniyesiz götürdü soğuk odada kanını aldı çocuk geldi hasta olmuş sakin vermeyin her şeyi göz önünde yapmaları için diretin bebeğim saatlerce ağladı içeride ne yaşadı Allah bilir
Odadaki bebeği koyduğumuz yatak kirliydi bunuda unutmayın bunları da düşünün hastane çok kotu verdiğim paranın hakkını asla alamadım. Dayak.yemedigimiz kaldı. O kadar kötü muamele gördük ki, artık nst de tanıştığım bir hemşire vardı çok tatlıydı ismi Sara. Allah 40 bin kez razı olsun ondan geldi emzirmeye gösterdi memeyi tutmayı gösterdi ilgilendi ve asla kendinin alanı ve işi bile değildi muhteşem biri ona çok teşekkür ettim. Dediğim gibi iyi yönü sadece doktor hastaneye giderken sizde hemşirelere karşı kotu sert davranırsanız o zaman insan olurlar belki. Afedersiniz bebeği getirdiler diye bizde hemşirenin cebine para konur. Para bile verdik ama dayak yedik
Bebeğimi emzirirken serumu çıkarmaya geldi hemşire bende ilk kez tuttubebek daha yeni yani
Şuan çıkarmayın ya da biraz bekler misiniz dedim elindekini sinirli sinirli bırakarak iyi çağırın bizi o zaman dedi gitti, gerçekten bunlara iyilik yaramaz sakın bizim düştüğümüz şeylere düşmeyin. Nazan hoca çok tatlı ama hemşirelere Allah merhamet ve akıl versin