Eceninannesi_ Merhaba, Şubat sonu Mart başı gibi doğum yapacağım, ilk doğumum olacak. Medicalparktan doğum paketi aldım. Bu hastanede doğum yapanlar tecrübelerinizi benimle paylaşmak ister misiniz 😍
tazegebesss Eceninannesi_ Bende 6+6 haftalığım doğumdan çok korkuyorum genel anestezi sezeryan düşünüyorum sen benden önce deneyimleyeceksin inşAllah kolay bir doğum gerçekleştirirsin Rabbim sağlıklıca hayırlısıyla afiyetlice kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin tecrübelerini bizimlede paylaş bende Özge Özer takipliyim kendisini çok seviyorum ❤️🤰🏻👶🏻💫🌈🩷💙
okuyananneeeee Eceninannesi_ ilk doğumumu da yetkin karasu hocaya olmuştum sezeryan erken doğumdu 34 haftalık , sadece doğumda kendi doktorumun yönlendirmesiyle tanışmıştım ama ilgili ve sakinleştirici yapısı doğum anında kendimi iyi hissetmeme vesile oldu, spinal olmuştum doğum sonrası herhangi bir enfeksiyon vs yaşamadım şuan ikinci kızıma hamileyim 21 haftalık paket aldım bu kez
Nutella96 Eceninannesi_ ben hiç ama hiç memnun kalmadım bence iptal edim özellikle normal doğum istiyorsanız
Ewy Eceninannesi_ Yetkin hocadan numara aldınız mı yoksa hastane üzerinden mi iletişim kuruyorsunuz. Açıkcası hiç istemedim o da teklif etmedi.
okuyananneeeee Ewy merhaba yetkin hoca hastaneden ayrılıyormuş , güven hastanesine geçiyormuş bende paket almıştım iptal edin diğer hastaneden alın dedi bilginiz var mı acaba süreç hakkında
Busra0661 tazegebesss Bende 20 haftalıkken özge hocaya gitmiştim kendisi eşim yanımdayken gayet ilgili ve güler yüzlü yaklaşmıştı. Normalde kendim devlet takipliyim ama arada sırada yüzünü görebilmek için özel hastaneye gitme gereği duyuyordum. 30 haftalıkken tekrar gitmek istedim şansımı yine özge hocadan yana kullanayım dedim ama hayatımın en kötü günü oldu. Devlet hastanesinde bile bu muameleyi asla görmedim annem yanımdaydı kendisi ilk defa görmenin heyecanı ile ayakta duruyordu annemi bir çocuk gibi azarladı tavırları gerçekten iticiydi evet belki gününde değildi ama annemi azarlamaya asla hakkı yoktu. Mizacı yapısıyla çok gerici birisi ben daha sonra tekrar kendisine şans verip tek başıma gittim bu seferde beni azarladı çatlamalarım vardı ne önerirsiniz dedim yine aynı tavırlarla genetiğin bozuksa yine çatlarsın sen dedi. Bebeğimide zaten bana doğru düzgün asla göstermedi uyuyor vs dedi görüntülerde de kalite sıfırdı. O hastanede daha sonra aliye hocaya gittim kendisi ona bin basar. Umarım aynı muameleyi siz görmezsiniz.
Atlassmomy okuyananneeeee @Eceninannesi_ bende o hastaneden paket aldım kızlar detaylı usg için hangi hekimi tercih ettiniz acaba? Hem radyolog hem de perinatoloji hekimi yapıyormuş sanırım
psikologannebebek Eceninannesi_ Merhabalar, hayırla kucağınıza almak nasip olur inşallah🤍 Ben de o hastaneden doğum paketi almak istiyorum evime çok yakın diye. Acaba ne kadara anlaştınız, paket her şeyi kapsıyor mu🌸
Eceninannesi_ psikologannebebek ben temmuz ayında aldım paketi 50 bin TL ye, detaylı ultrason ve 4 lü taramayı kapsamıyor sadece 🌸 şuan ne kadar bilmiyorum fiyatları Umarım hepimizde sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻
Ewy Atlassmomy benim 3 şubatta detaylı ultrason randevum var. Ben perinatolog tercih ettim fiyat farkı da var arada
Eceninannesi_ Atlassmomy Detaylı USG için ferda akkıyala yönlendirdiler beni ben hiç memnun kalmadım yani insanı çok geriyordu
okuyananneeeee Atlassmomy benim yarın detaylı ultrason günüm , peritanoloji olan hekimi seçtik Özge Hanımdı sanırım , arasında çok büyük bir fiyat farkı yoktu zaten 500 tl kadar bizde onu seçmek istedik daha önce erken doğum olduğu için
Su-mbul İlk doğumumu 4 yıl önce orda yaptım şimdi de son kir kaç haftam yine Bülent beye takipliyimm çok memnun kaldım ikinci gebeliğimde gözüm kapalı yine aynı hastaneye başvurdum , rabbim hepimize sağlıklı kavuşmak nasip etsin bence pişman olmazsınız
Ewy Atlassmomy 21+1 olarak belirledik ama tereddüttediyim hala 22 daha iyi diyorlar. Çok fark eder mi bilmiyorum
Eceninannesi_ Atlassmomy kendileri randevu veriyor oraya gittiğinizde kendi doktoruma da randevu vermişlerdi bana
tazegebesss Busra0661 Evet mizaç olarak biraz sert görünebilir ama kalbi çok güzel ben kendisiyle kimyasal gebelik geçirdiğim zaman tanıştım sadece bir kere muayene oldum kendisine sigortam olmadığı için hastanede kan tahlilleri pahalıydı kendisi yaptırmam gereken tahlilleri söyledi bende gittim devlet hastanesinde yaptırdım ve sonuçlar çıkınca onu aradım 2 ay boyunca betam düşene kadar ilgilendi benimle her zaman anne şeftaliyle yaklaştı elimi tuttu yeri geldi bana da kızdı hatta şuan gebe kalmama bile kızdı çünkü gebe kalmadan önce karın ultrasonu çektirmiştim bir kaç tane sorun çıktı bunları halletmeden gebe kalmama kızdı bende üzüldüm çünkü riskli gebelik olduğumu söyledi bana bakamayacağını söyledi ama bir abla gibi nasıl iyiliğini düşünüp kardeşine kızıyorsa öyle kızdı üzüldü benim için Rabbim nasip ettiyse inşAllah bebeğim şifa olacak hastalıklarıma 🙏🏻 🤰🏻👶🏻❤️ Ve ben bu yolda Özge hocamla yürüyeceğim için çok mutluyum 🙏🏻❤️💫🌈💐
Atlassmomy Eceninannesi_ evet banada öyle yaptılar ferda hanıma randevu oluşturmuşlardı radyologmuş kendisi bence böyle bir durumda perinatolog tercih etmek daha mantıklı geldi. Görüntü kalitesi nasıldı
Atlassmomy okuyananneeeee bende onu seçtim evet fiyat farkıda çok yok perinatalog olması daha mantıklı yarından sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim görüntü kalitesi vs :)
Atlassmomy okuyananneeeee Merhaba detaylı usg süreciniz nasıl geçti özge hanımdan memnun kaldınız mı acaba