Vlog1345 mcansu yarın sabah 8 de doğumum canım. Allahın izniyle çıktığımda buraya yazıp süreçten bahsedeceğim
mcansu Vlog1345 hadi Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Ben ünv geçtim doğumu da burda yapıcam 2 gündür yatıştayım
icc [silindi] evettt divan hastanesinde detaylı ultrasonları barış çıplak yapıyordu 20-25 dakika kadar sürdü tüm organlara bakıldı ama bizim bebeğin yüzü görünmedi o sebepten göremedik çok şükür ama bi problem çıkmadı renkli göremedik yani
[silindi] icc Siz detayli ücretini biliyor musunuz?Memnun kaldiniz mi? 21 haftalik oldum,şuan arastirma yapiyorum haftaya karar verip gidecegim
icc [silindi] ay ben doğum paketinden dolayı direkt girdim ama telefondan bilgi veriyolar ararsanız bi bide bayram kahraman var onuda sorun isterseniz
icc [silindi] yani memnuniyet şu şekilde öyle yüzünün olduğu fotoğrafım vs yok dediğim gibi ama benim için öncelik detaylı organlara bakılması ben ilk çocuğumdada hiç yüzünü vs öyle görmemiştim😀😀 öyle net bi görüntü istiyorsanız işte bilmiyorum tam ben almadım
hcr2544 Merhaba 2 ay olmuş ama bende divan hastanesini merak ediyorum murat beye gidecegim acaba dogumlariniz nasıl geçti ekip odalar nasildı
Deniz44444 hcr2544 murat hoca çok iyi ameliyat ekibi de çok iyi ama sonrasi için bise diyemem ben pek memnun kalmadm malesef