Elsa57- Kızlar bez sürekli taşıyor ama sürekli yani her bez degisiminde üst degistiriyorum kaka tasinca hele elde önden beyaz sabunla yikamadan asla lekesi çıkmıyor bebegim 5 aylik olacak 1 haftaya son 1 aydır hep böyle 4 numaraydık küçük gelmeye başladı 5 e geçtik sleppy var elimde molfiks var baby me var yok hepsi aynı taşıyor denemek için 6 no molfiks bilr aldım taşıyor. Bebegim biraz tosbik bu arada en son 9.kiloydu 10 gün önce falan . Tasmayan bez önerisi olan vsr mi ben illallah ettim yine taşmış hemde uyku tulumu olduğu gibi kaka deliricemm bebegim erkek bu arada
Sumiire Elsa57- postu görür görmez kesin Sleepy kullanıyordur dedim ben molfixten çok memnun kaldım hiç taşma olduğunu hatırlamıyorum bişe. bezi fazla tutuyor olabilirmisiniz çişli bez dolu olunca kakayı tutamıyor olabilir mi veya bağlama şekliniz de bir sorun olabilir mi 😅 hepsinden taşması anormal de oyüzden özellikle molfixten. Veya tarihi geçmiş bez olabilir mi genelde civilden alınan büyük paketlerde oluyor bu sorun
nilsmomy Elsa57- ben molfixten cok memnunum benimki pure soft olan hiç sorun yaşamıyorum ama siz sanki büyük kullanmışsınız 2 yaş 12 kg kızım daha 5 no kullanıyor belki numarayı mı yanlış seçtiniz
Elsa57- Elsa57- Sumiire her bez farklı yerlerden alındı ya o da olamaz . Ama asla beklemiyorum saat başı degiistiriyorum hele kaka yapsa sesi duyar duymaz gene de taşıyor bir makina çamaşır attım daha demin 😂 bağlama şekline bakucam ama teşekkürler
Burcuilker1 Elsa57- Sleepy kadar gıcık eden bez olmadı beni şuam goo.n külot bez kullanıyoruz 10 kg 4 beden
Elsa57- nilsmomy yok numara doğru bebegim tosbik 9 kilo ve boy kisa olunca 4 no da bez hiç kapanmiyor dahi minicik geliyor ne yapacam şaşırdım bende
Sumiire Elsa57- 😅 kolay gelsin size çok sinir bozucu bir durum ben işte gazla birlikte şiddetli yapıyor sanırım bez tutamıyor
Acelya11 Elsa57- prima boykot ama en iyisi o deneyin bir Kaka cıvık muhtemelen her halükarda taşacak katılaşana kadsr bende çok çektim taşma konusunda baştan aşağı herşey yatak çarşaf battaniye batardı günde üç dört kere yaoardı her seferinde ordu çamaşırı hibi çamaşır çıkardı ne zaman kaka düzeldi taşmada düzeldi bende ilallah ettim inşallah diğer bebeğimde yaşamam rezalet biley sokağa bile çıkamıyırdum bir süre
Elsa57- Acelya11 aynen maalesef henüz sadece anne sütü ondan mı acaba ilk bebegim pek bilgim yok ek gıdada belki bu kadar tasma olmaz ellerim aşındi önden çitileyip makineye atmaktan :(
Anneoluyorumm00 @“Elsa57-”#p35451856bende Molfix kullanıyorum benimde öyle yapıyordu ilk dönem,ne çok sıkı canım nede çok gevşek bırakın, konudan bağımsız MaşALLAH ne sıklıkla emziriorsunuz bebeğinizi
Elsa57- Anneoluyorumm00 denerim artık:( İlk zamanlar çok sık emerdi 3 aylıktan sonra 3 -4 saatte bor emmeye başladı sütüm yarıyor galiba sagolun 😍 aslında 23 kilo verdim sürekli diyetteyim ama yulaf yiyorum onun etkisi dedi doktorum 😊
Burcuilker1 Elsa57- vallahi çok memnınjm ben hiç taşma yaşamadım sadece bedeni yanşış demişim size 10kg oğlum 5numara alıyoruz goon Disney olan
Acelya11 Elsa57- anne sütünden olabilir ek gıdaya geçince daha beter oluyor bu sefer bişey ishal pişik yapıyor uğraş dur ne yaptı diye
Anneoluyorumm00 Elsa57- MaşALLAH 🥰ay benimde üçüncü aydan sonra az almaya başladı ilk aylar çok iyidi emmesi , anladım canım bende verdim bu süreçte kilo ama biraz daha vermek istiyorum da siz diyetisyen eşliğinde mi diyet yapıyorsunuz yoksa ? Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 😊
De25 Elsa57- bezin küçük arkadaşım benimde öyle oluyordu bebege küçük geldiğinden değiş 1 beden büyük al
Elsa57- De25 ya elimde 6 numara var o kocaman onda da taşıyor 5 numara tam oluyor taşıyor galiba markadan artık illallah ettim 7 numara da olmaz bebegim 5 aylik 😂😂😂 4 no da kaldı hep elimde oda küçücük kalıyor kapanmıyor bile cırtlar😀
Acelya11 Elsa57- büyük kullan güzel bağla kontrol et sık sık değiştir çiş bile yapsa değiştir dicem ama bunları zaten yapıyorsundur biliyorsundur ama yinede çare olmuyor kaka kaynaklı oluyor yani biraz da bebekten kaynaklı arkadaşın bebeği iki günde bir yapar günde bir iki bez ancak değiştirir hergün yapsa ishal mi der ama biz günde beş kere kaka yaparız çişide say 7-8 bez değiştiririz üstelik taşarak kişiden kişşye de değişiyor biraz
De25 Elsa57- hangi marka mesela ben bizdeki bezleri kullanıyorum çok memlunum kızım basenli biraz 1 numara büyük kullanıyorum çok dolu dolu beklemediğim sürece hiç tasmiyor