Devlet hastanesinde mi yoksa özel de mi yaptırdınız hanımlar ayrıntılı ultrasonu sizce hangisinde yaptırmak mantıklı
Ayrıntılı ultrason
Ema ben her zaman muayene olduğum hastaneye yaptırıcam canım özele gidiyorum ordan devam edicem biraz fazla fiyat söylediler ama yapıcak bir şey yok ne yazık ki🤷🏻♀️
Devlete gidenler pek memnun olmadıklarını söylüyolar bide randevu almak zor oluyomuş özelde pahalı ama önemli olduğu için özele gitmek daha mantıklı geldi özele randevu aldım
Ema bende arasdiriyorum canim ama devletde hasta cok zaman az bence baksalar bile 10 dak surmez die dusunuyorum muayine icin devlete gidiyorum ama detayliya ozele gidicem esimde gorsun istiyorum devletde esim bakamiyo sanirim
Ema araştırma hastanesinde yaptırdım 10 dk bile sürmedi özrle gitmeni tavsiye ederim
tazeanneck hangi hastane gidiyorsunuz ne kadar fiyat verdiler size bende yaptiracagim ama fiyatlar cok yuksek geldi bana
- Düzenlendi
Ben devlette yaptırdım iki ayrı yere doktora göre değişiyor ilk yaptırdığımdan hiç memnun kalmadım ama ikinci yaptırdığım yer gayet iyiydi çok memnun kaldım tavsiye ederim
Bende 400₺ fiyat aldım hastaneden devlette de yaptırabilirsin dedi doktor ama detaylıyı yapan profesör dışardan geliyor bunu tavsiye ederim dedi kendi muayenesinde 2 3 katı para alıyor dedi normalde daha fazla sanırım fiyatlar özelde yaptıranlar kaça yaptırdınız acaba ??
- Düzenlendi
tazeanneck ne kadara yaptıracaksınız acaba
Ema 400 tl istediler canım 400 tlye yaptırıcaz
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım İstanbul Çapa’da. En iyi si üniversite hastaneleridir özel falan değil
derya14 hangi il desiniz acaba bende devlette randevu aldım da
Kacinci haftada oluyo bu ayrintili ultrason bilen var mi arkadaslar
Ben 22 haftalikken yaptıracağım yanı Çarşamba gününe randevu aldım. Özelde yaptıracağım ben de 400 tl ödeyeceğiz.
Mavigozunannesi zonguldak
Ben bugün gittim son hastasıydım İzmit’ten Gölcük devlet hastanesi karşısına taşınacak bu hafta içi Sevil baş şen tam bir saat boyunca bebeğime ve bana baktı 45 dakikayı bebeğe ayırıyor tüm beden organ yüz herşeye bakıyor başından ayak parmaklarına kadar inceliyor ben sağlıkçıyım bu kadar ayrıntılı ilgilenen doktor görmek biraz zor açıkcası daha sonra annenin organlarına da bakıyor böbrek karaciğer safra kesesi idrar torbası vs. Ben çok memnun kaldım ücreti 300 tl idi ayrıca bir doktorda olması gereken en önemli özellik hastanın anlayacağı dilde anlatması bu doktor bunu çok iyi başarmış tavsiye ederim.. ben çok araştırdım İstanbul,Kocaeli olarak zaten Sakarya Gölcük arasında çok mesafe yolu bir düşünün derim