Busra-0760 mucizegebee sağlık ocağında ay ay kontrolum vardı her gittiğimde ebem kalp atışı dinledi küçük bir cihaz
babyandmom__ mucizegebee fetal doppler dedikleri küçük bir alet var. Onunla dinliyorlar. Ama çok net sesler gelmiyor hatta bebek çok büyükse ya da küçükse bulamıyor bile
hubanurozbas- mucizegebee evet sanırım 31. Haftaydı gittiğimde cihazları var oradan dinliyorlar rutin sorular soruyorlar takip amaçlı 2 sefer çağırıldım telaşlanmayın o zamanlar da normal açıkçası oynuyor da hissetmiyorsunuzdur çok haftaya daha net hissedersiniz:)
mucizegebee @Busra-0760 10 gündür çok hafif bebeği pıt pıt hissediyordum 2-3 gündür hiç hissetmiyorum endişlendim biraz da
Goktug16 mucizegebee bende pek hissetmiyorum daha çok endişeleniyorum doktor kontrolümde haftaya sağlık ocağında kalp atışlarına bakıyorlar mi daha önce hiç bakmadilar
Busra-0760 mucizegebee daha minik olduğu için belki hissetmiyorsunuzdur Yine de içiniz rahat edecekse sağlık ocağına gidin Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Goktug16 nevaneva hergünde gidiyorum iğne yaptırmaya sorayım bakalım bir burası küçük yer belki bakmıyorlardir hiç karşılaşmadim yani
mucizegebee Sağlık ocağına gittim orda dinletmediler ama acil hastaneye sevk kağıdı verdi riskliyim diye bir sıkıntı yokmuş şükür