Gulcan355 Kızlar daha önce bir düsügüm oldu ve suan şükürler olsun 15+1 günlüğüz as önce karnımı oksadım çocuğumu sevdiğim birden böyle titreşime benzer bir şey oldu tekme atmasımı, ve erken değil mi onu his etmem 🙈🥹
Minnakpopus Gulcan355 olabilir hissedebilirsin. Öyle 20 den sonra diye bir kural kaide yok canım. Bana doktorum annenin iç karnı daha darsa daha erken hissetmesi çok olası ki erken hissedb gebelerim de var demişti. Bende senin gibi oğlumu erkenden hissetmeye başlamıştım 😇
A14B05T Gulcan355 bende hissediyordum ne olduğunu anlayamıyorsun ama sonradan diyorsun ki bebeğimmiş 🥹
Gulcan355 Minnakpopus gerçekten mi ben de emin olamadığım için sizleri sordum yani tuhaf böyle titreşim gibi kalp ritimlerine benziyordu tuhaf ekibim olduğu için emin olamadım tekme nasıl oluyor onu da bilmediğim için ondan🙈🥹
Sibelydlz4060 16 da hissediyordum da o onu değil mi emin olamıyorsun şimdi 19 artık eminim oda bebegımmiş
Dolunay_dolunay Gulcan355 15. haftada hissettim anlam veremedim pıtpıt diye geldi 3 gün sonra biraz ev işi yapmıştım uzandım pıt diye geldi o an dedim ki bu minikom 🥹💖 1 haftadır kovalamaca oynuyoruz buluyorum kaçıyor ben duruyorum o elimin altına gelip pıtlıyor 🐣
Minnaksever Gulcan355 minik minik hissedebilirsiniz ben hissettim ikisinde de ama bağırsak hareketine benziyor.ilki dışardan anlaşılan tekmeyi de 17-18de hissettim iki gebelikte
5_erkek_annesi Gulcan355 4 cü gebeliğimmde 16 da hissettim diğerlerini hatırlamıyorum ama erken hisseden çok var
Gulcan355 Narincicek gerçekten mi bende 16 haftaya yol aldım Rabbim herkesin bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻♥️
Dolunay_dolunay Gulcan355 canım kalp damarımız karnımızdan geçtiği için karıştırılabiliyor çok iyi yoğunlaşıp dinle hatta diğer kaşığınla karşılastır bebeğin olduğu yer daha belirgin oluyor bebeğin olduğu yerde kalp atışından ziyade yoğunluk ve hafif sertliği var ve orda bi pıt diye vurması oluyor 🥹💖