Eda42_ muhendiscano Naptın kese görüldü o zaman değerinde gayet iyi artmış on gün sonra da inşallah bebeği görürsün kalp atışını duyarsın inşallah sağlıkla sıhhatla kucağına alırsın amin amin 🤲🏻🤲🏻
muhendiscano Eda42_ doktor sadece değerime baktı 10 gün sonra bakalım ultrasonuna dedi onu bekliyorum şuan.
Sdanur1 muhendiscano 774 gibi bi kan sonucu ule hamile olduğumu öğrenmiştim 6+2 de gitmiştim ultrasonda 5+2 gozukmustu kese . Canim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
Esma006 muhendiscano 6.haftada kese gördüm 8.hafta bebek ve kalp atışı herşey için 8.hagtaya kadar yolu var dert etme ferah tut içini 🩷🩷
muhendiscano Esma006 bugün hele değerin yükseldiğini görünce içim biraz daha rahatladı. En azından dış gebelik riski ortadan kalktı dedi doktor 😍
TKumsall muhendiscano ilk gebelikte 6da yolk kesesi gördük 7+3de bebişi gördük geç döllenme olmuştu Şimdikinde 4+5te kese adete göre 6da ama ultrasonda 5+6 gözükmüştü nokta kadardı ama bebeği ve kalp atışını görmüştüm
poyrazmom_ muhendiscano 4+4 de gördüm ben kişiden kişiye değişiyor ama bu değerle görünürdü kese bakmadı mı doktorunuz
muhendiscano poyrazmom_ hayır sadece Beta değerine baktı ultrasonda 10 gün sonra bakacağız dedi kaç haftalık diye sordum ortalama 5 haftalık falandır dedi.
muhendiscano minimavi sadece Beta değerine baktı ultrasonla bakmadığı için haftalığını tam söylemedi. Ben sorunca ortalama 5 haftalık falandır dedi. Ultrasonda detaylı inceliriz dedi
Dolunay_dolunay minimavi 7. Haftada gittiğimde betama bakılmadı kese ve kalp sesi için geldim dedim direkt beni ultrasona aldı gördük 💖
2baby1mom__ Haftada kese vee bugün 8. Haftada kalp atışını duydum 🤍 ama geç döllenme olmuş benim 7 ile uyumlu haftası dedi
ilkkezanneyim muhendiscano 5+0da keseyi gördüm yarın 7+0 olacak inşallah bebeği görmeye gideceğim öncekinde bebeği görememiştik bu sefer bize de nasip olacak inşallah size de nasip olur da birbirimize bol bol soru sorar tavsiye veririz
muhendiscano ilkkezanneyim amin inşallah bugün değerim yükselince dış gebelik riski kalmadı dedi doktor. birde görebilirsek bebeği gerisi gelir artık ☺️ hayırlısıyla kucağımiza alalım yavrularımızı
Burcg Edizhr hiç bilmiyorum ki geç döllenme nasıl oluyor? doktor bir şey demedi gerçi rastgele bi doktora gittim hastanede konuşmaktan acizdi sağ olsun adam🫠