Nurrrrr9898 Son bir saatte nerdeyse beş defa WC ye gidip geliyorum gündüzden beri devam ediyor doğum belirtisi mi ağrılarım sa başladı 38+0 haftamız
Tazeanne123456 Nurrrrr9898 38+2 yim siz yine günde 5 ben günde 20 defa gidiyorum desem yeridir her gittiğimde az da olsa büyük abdestimi yapıyorum bağırsakta hiçbir şey durmuyor sanki geldiği gibi gidiyor bu gece de sancılarım regl sancısına döndü öyle bir ağrı var sanırım açılmam oluyor
Eylul41 Nurrrrr9898 agrilari bilemem tabi nstde belli olur gununuz yakin zaten . Sık idarara çıkma normal oluyor ama. Mesela bende 30. Haftamdayim en basindan beri sanki cocuk mesanede duruyor 1 2 saat içinde bende 4 5 defa gittigim oluyor
Sedayavuz Nurrrrr9898 bebek artık büyüğü için alanı da yeterli gelmediğinden mesanene baskı yapıyor canım. Şuan yaşadığın gayet normal bir durum
Sedayavuz Nurrrrr9898 her annenin doğum başlangıcı çok farklı bunu en iyisi doktora danışman lazım ki nts ve açıklık kontrolünü yapsınlar. Böyle durumlarda uzman muaynesi ilk şart canım. Ben olsam hemen giderdim