HaticeKbraimek Bizim de 39 hafta oldu benim doktorum da pazartesi gel duruma göre bakıp müdahale edeceğim dedi😒
FerhanSerkanEilmez ygmr görcez anyayı konyayı zatende biran önce görelimmm büyüsün 😊😊😊😊 Sen kolaylaştırcan tabi biz daha yeni başlıcaz😍 Bu arada böyle balon yutmuş gibi yaşamak kolay mı sanıyonn heryerim ağrıyo 🤰🏻
ygmr FerhanSerkanEilmez hahahha hic bikirmiyim ben oyle yasamayi demi yasayan bilir😂😂😂rabbim.saglik versin hepsi olur
ygmr FerhanSerkanEilmez ahh ahh bende uyuyamiodm allahimm bi doguram iyucam diodm simdi daha beter olduk😂😂😂
ygmr FerhanSerkanEilmez heran bekle 😋😙hayirlisiyla.ne zaman digavak bende.merak.ettim.canim kac.aydir konusuoz yuzumuzu gormesekde dertlesioz ne bilim insan sevinio iyi oldugunuzda insallah bakalin
FerhanSerkanEilmez ygmr aynen aynenn bende uygulamayı yakında yağmur siler diye düşünüyorumm 😊😊😊 Alıştım sana arkadaşımm arada çınlatırız kulaklarımızı 😁😁😁 haber ederimm burlarda olursan
ygmr FerhanSerkanEilmez yok silmem herahlde bilmiyorum😃arada giriom bak sizden haberleri bekliom napam 😂
hjertemami FerhanSerkanEilmez evet canım kız ...💖 iki kızımda erken gelmişti. Ama bu pek nazlı mı çıktı ne 😅
FerhanSerkanEilmez hjertemami ama döllenmeyle alakalıymış biraz kurban bayramı önü oldu bizim kuzular iki bayramı da görcek heralde karnımızda 😂😂😂😂😂😂
SevdaBirinci FerhanSerkanEilmez biz geldik dünyaya dünyanın ennnnnnn güzel duygusu ❤❤❤Darısı başına Rabbim isteyen herkese nasip etsin
FerhanSerkanEilmez SevdaBirinci maşaallahhh canımm benimm Rabbim ömrünü mübarek bereketli eylesin aminnnn 😍😍😍😍