ygmr FerhanSerkanEilmez cnm.gidemedim.isimiz.cikti.erteledim.byarina.insallah yarin haber veririm 😋ama.benim.oek.normal.degil.sanirim 😂😂pek.hareketli.gelcek miki erkenden
ygmr FerhanSerkanEilmez kusum iyiyiz sukur.kontril.de.iyi nst ye baglandim yime.nirmal.cikti sanci falan uok o sancilar agrilar normalmis herhalde 😂
FerhanSerkanEilmez ygmr 34 +4 haftalıkken 2200 gr dı bemimde 😊😊😊 Minnoşummm ama bu haftalar çok kırmızı et yedim belki büyümüştür yada kas yapmıştır
ygmr FerhanSerkanEilmez kuzum.bende uedim hergun kirmisi et yiyom bir hagtada 200 gramnalmis😂😂😂😂sadecw
FerhanSerkanEilmez ygmr yok ya tam haftasına uygun şimdi her hafta 200-250 gr alınca 3 kilo 3 buçuk olsun yeter sağlıklı olsunda 😍😍😍😍
ygmr FerhanSerkanEilmez az dio.doktorum hemde baya az kuzum.bende.anlamadim.beninki biraz.mion herhalde😄
Eliftotree Merhabaa anneler benim de son 22 günüm kaldı 36+6 haftalık oldum ama sezeryan olucağı için bir hafta on gün önceden gelicek bebişim 😊😁
ygmr Eliftotree az kalmis.csnjm.allah kurtarsın bende sezeryan istiyorum normal iyi niliyorun ama.korkuyorum kac hagtalik aliolarmis sezeryanda
Eliftotree ygmr bana doktorum 09 yada 10 mayıs alalım dedi 38+5 yada 38+6 haftalık olucam doğum tarihinden 8-9 gün önce geliyor. Tabi o güne kadar sancılanıp hastaneye gitmezsem 😁