denizci35 7 mayıs bizimde 👼🏼 16. Haftadayım erkek olucak dedi doktorum 😍🤰🏼 Sağlıkla gelsin bebişler🤱🏼
Pinaryyim FerhanSerkanEilmez içimize kız doguyo en baştan beri 😀 Ama bakıcaz artık saglıklı olsunlarda 🙏🏽
ygmr FerhanSerkanEilmez 25 yasindaydm esimle tanistim evlenene ladar 4 sene gecti bi yil once evlendim simdi 30 oldum annem. beni 27 yasinda dogurmus 😂bende kendimi kandiriyorum napayim
FerhanSerkanEilmez ygmr bende 28 yaşımda tanıştım evlendim 3 düşük yaptım ilk yıl kolum kırıldı ikinci yıl ayağım kırıldı Şimdiii sağlıklı bi gebelik vee kırık yok maşallah iyiyim Annem beni 21 yaşında doğurmuş 😂😂😂
Nzlkgncc Etkaninannesi 14+5 olduk bızde 2 gün önce girdik detaylı ulturasona ama bana cinsiyetini söylemedi doktor sen acaba özele mi gittin ?
Etkaninannesi ygmr benim de 27 mayıs muhtemel doğum tarihi. 2. Bebeğim bu, bir oğlum var 7 yaşında, bu da kız dedi doktor ama hayırlısı tabi
FerhanSerkanEilmez ygmr kolum lavaboda ayağımı yıkarken dengemi kaybettim üzerine düştüm Ayağım mağarada gezinirken eşimin fotosunu çekerken ıslak zemin ayağım kaydı bilekten kırıldı Çoook şükür atlattım geçti bitti kötü günler çoook şükür binnn şükür 😊😊😊
FerhanSerkanEilmez ygmr renkli ultrason canım detaylı tüm bebeği inceliyorlar herşeyini tüm organlarını
ygmr FerhanSerkanEilmez ayy gecmis gitmis sukurki ☺ himm rekli ultrason oluo demekki kacinci haftafa yapiliiki
FerhanSerkanEilmez ygmr 20. Haftada oluyo ama merak ediyorsan ve ya bi sıkıntı gözlemlenirse hemen yaptırabiliyorsun 😊😊😊
zlemYeilyeniceTop SerpilPalaAkta serpil aynıyız mayıs başı erkek hayırlısıyla 17 haftalığım ben siz kaç haftalıksınız benim hesapta biraz sorun var galiba ultrason ilerde çıkıyo doktorda ultrasona göre bakıcaz dedi bende öyle diyorum😊
SerpilPalaAkta zlemYeilyeniceTop zlemYeilyeniceTop ben şuan 17 haftalığım 🙂 benim haftayla ultrason aynı zamanda gidiyor
Sayrkann zlemYeilyeniceTop benimde ultrasonda bi hafta ileride canim🙂) ilerleyen zamanlarda eş değer oluyor o