LadyX Kızlar gebelikte uyku problemi yaşayanınız var mı? Neden olur bu durum? Birkaç kez geç uyudum diye uyku düzenim mi bozuldu, yoksa hamilelikte oluyor mu böyle şeyler? Yani bu saat oldu hala uyumadım.
babyandmom__ LadyX Günlerdir inan ki uykusuz geçiyor günlerim. Göz altlarım mosmor. Yarın kontrolüm var doktoruma danışacağım bu durumu ne yapabilirim diye. Ağrılar vs uyutmuyor ama normalde de uyuyamıyorum 🥺
BetulSahin5444 LadyX Bende geceleri uyuyamıyorum uyusamda sürekli uyanıyorum 😵💫Uyku düzenim çok bozuldu
Baby13 Kaç gecedir bende aynıyım ama karnım sert rahatsızım o yüzden hiç bir sebep yokken mi uyuyamıyorsun
LadyX Baby13 ben daha 10haftalık hamileyim. Şu an hafif bir mide bulantım var ama onunla alakalı değil bence. Şu an evimde değilim şehirdışındayım yerimi mi yadırgadım ya da uçağım dün gece geç saatteydi o yüzden mi uyku düzenim iyice dengesizleşti bilmiyorum. Ama öncesinde evde de geç uyumaya başlamıştım zaten
ozgese-s Asla uyuyamıyorum 37+6 evin için de deli gibi dolanıyorum 😔 yarın doğum var uyumak için can atıyorum ama olmuyorr aylardır
LadyX ozgese-s kaç aydır böylesiniz? Acaba yarın doğum var bu gece o yüzden mi heyecandan uyuyamıyorsunuz diye düşünmüştüm ilk okurken
Mervecfbs Bende de yaklaşık bir aydır var uyusam da çok sık uyanıyorum geri de uyuyamıyorum şimdi bir de hastalık çıktı boğaz ağrısından iyice yalan oldu uyku bu saat oldu hiç uyuyamadım