babyiscomings Sabah mı yapiyim şimdimi yapiyim ya bilemedim 5-6 gün varken negatifti heyecandan uyuyamadım
Cerenimoow babyiscomings normal zamanda döllendiyse şimdi çıkabilir testte ben olsam dayanamaz yapardım 😅
Meridaily babyiscomings sabah ilk idrar aslında daha iyi ama dayanamadıysan yap kuzum😁ben dünden beri yapıyorum 🥴 ovüde nasıl anlaşılıyormuş
Aras_48_06 babyiscomings bende dün yapıcaktım eşimede hemen söyleyesim geliyor ama benimde 6 günüm var 6 gün geçsin adettende 3 gün geçtiği an testi yapıcam ve eşime hemen bir kutu hazırlayıp vericem oğlumdada öyle yapmıştım hem heycanlıyım hemde karışık duygular içerisindeyim 🥹🥹🥰🧡
babyiscomings Ovulasyonda yaptım ordan anlarım belki diyede o da ikisi aynı koyulukta değil öyle olunca gebelik belirtisiymşl
Meridaily babyiscomings aa ben de yarın yapayım bakalım kalan testleri adet gününe saklıyorum🥴 yumurtlama günlerimiz aynı kuzum seninle, inşallah güzel haber alırız bu ay 🤲🏻 belirti var mı
babyiscomings adatuna ay cesaret edemedim harcamaya sabah yapiyim ama ovulasyon çatlama günündekiyle aynı koyulukta acaba koyulaştımk
adatuna babyiscomings ovulasyon testinde hiçbi zaman koyu çıkmadı benim hamileyken aklınızda olacağına testi yapın bence 😂 sabah test yapmanın mantığı birkaç saat beklemiş idrar olması sadece
babyiscomings adatuna şimdi negatif çıkarsa sabah yapmadım diye öyle çıktı sanıp sabah bidaha yaparım kesin 🤣
babyiscomings Ceku256 yaa inşallh benimde çıkar artık 1-3 gün içinde olurum geçen 2 ay 30 günde bir regl gördüm bu ay 31. Gündeyim hala gelmedi
Meridaily babyiscomings adet olacak gibi ağrı var kuzum hatta uyandım adet oldum sandım. Bir de göğüslerim bir agrıyıp bir geçiyor. Başka da yok
adatuna babyiscomings takıntı olmuş 😂 ben 12 gün geçmesini bekliyorum yumurtlamadan sonraki 12.günde her türlü çıkıyor umarım istediğiniz gibi olur
babyiscomings Meridaily aa evet bende bu sabah regl oldum sandım regl ağrısındanda hafif bi ağrım var regl gibi böyle ama başka bişi yok
Ceku256 Meridaily yok erken gebelik 4 gün kala pozitif çıkmıştı. Ovulasyon testi de yaptım aynı gün ama onda pozitif değildi. Sonraki gün kan verdim beta 33 tü