Dlrm Yoncatrk benim son 88 ama doktor 67 gün sonraya gün verdi bakalım bekliyoruz tabii kızımın keyfi ne zaman isterse 🤗😃
Mom534545 Nuraydiyebiri bnmde doktor 22.haftada biraz aşağıda demişti kontrolumde var bu hafta sana kesin kaçıncı haftada sezeryanla dedi
Nuraydiyebiri Mom534545 25. Haftamda özellikle sordum. Hiç normal ihtimali yok mu dedimç hayır sezaryen dedi. Rahim ağzını kapatmıyor ama çok yakınımda sanırım. Kanama durmama gibi ihtimali varmıl normal doğumda. Ben sezaryenden korkuyordum ona mecbur kaldım 🙈
1umutturyasamak Yoncatrk aynen hayrlsyla bi doğursaydk karnm yoktu bu hafta bianda fırladı kız senn nasl kac kilo aldın erkekmi kzmı
Derya1 Nuraydiyebiri bende 22. Haftamdayim plasentam rahim agzina cok yakin benimde. Doktorum henuz bisey demedi ama 26. Haftaya kadar rahim buyudugu icin cikabilir takip edelim dedi ancak o haftadan sonra belli olur dedi
Nuraydiyebiri Derya1 benim de 25te pek sanmıyorum artık yer değiştirmez dedi. 4gün sonra gittim toparlanmış gibi dedi değişebilir dedi. Anlamadım 😔 sonraki randevu ay sonu bakalım ne olacak.
Mom534545 Nuraydiyebiri bnmde hiç olmadı bugüne kadar bakalmm bana diyecek şuan 27+2 deyim en son 22.haftada gitmiştim Dr bu aralar giderim
Derya1 Nuraydiyebiri bende ayin sonuna dogru gidicem. Bu hafta icinde de detayli ultrasona gidicem perinatolaga. Siz gittiniz mi birsey dediler plasenta icin detayli ultrasonda
SelimsMom Bu Mayıs annelerinin ortak kaderimi plesenta neden aşağıda çoğumuzun :/ benimde 19 Mayıs görünüyor şimdilik.
Nuraydiyebiri SelimsMom çok kafama takıyorum 10 gündür ben. Doktor ısrarla istirahat et diyor ama ben köy okulundayım. Yarın başlıyor okul. Nasıl olacak bilmiyorum.