ireemcee_22 Merhaba, aranızda magnorm kullanan var mı? Ben daha önce magosit kullanıyordum midem bulandığı için doktorumdan değiştirmesini istedim aile hekimi magnorm yazdı. Kullanan var mı?
Dilay0108_ ireemcee_22 doktorum bana da magnorm verdi ama daha başlamadım Folik asitim bittikten sonra başlıycam doktorum portakal suyunun içine at öyle iç dedi size öyle bişey dediler mi?
Rabia97 ireemcee_22 ben kullandım ama pek faydasını göremedim canım günde 2 tane içiyordum ama kramplarım çok fazla oluyordu
Dilay0108_ AnayimBenAna_ hamileliğimin başından beri Folik asit kullanıyorum 12gün daha kullanıp bi daha kullanmıycam doktor magnezyumla demir hapına başla bittikten sonra dedi kramp şikayetim yok
ireemcee_22 AnayimBenAna_ Rabia97 magnorm mu kullandın yoksa başka bir şey mi canım? Ben kullanayım mı bilemedim 😐
Rabia97 ireemcee_22 ilk magvita verdi daha sonra magnorma çevirdi ikisinden de fayda görmedim özeldeki doktorumun söylediği markaya döndüm o işe yaradı bende
Dilay0108_ Pelnztrk tadı acı mı doktorum portakal suyunun içine atıp iç dedi daha başlamadım ondan mı dedi acaba
ireemcee_22 Rabia97 ben magosit kullanırken hiç kramp olmuyordu ama artık alırken kusacak dereceye geldiğim için bıraktım bıraktıktan sonra feci kramplarım oldu
Pelnztrk ireemcee_22 eğer işe yaramazsa ocean mummy magnezyum var doktorum magnorm işe yaramazsa onu kullan demişti ama yaradı bana yani iyidi geçti ağrılarım
ireemcee_22 Pelnztrk valla doktor bir hafta önce verdi ben daha yeni bugün kullancam bakalım inşallah iyi gelir