Hashasbirey irmm388_ yumurtlama dönemi olan şeffaf akintim olmadı, adetten 2 gün önce kasiklarim ağrır, kasiklarimin ortasında da agri vardı. Yani aslinda ilk 2 gun fark etmis oldum ama adetim 4gun gecikince test yaptım.
Aysun_06 irmm388_ 6 aylık hamileyim planlı gebelik olmasaydı asla hamile olduğumu anlamazdım 5haftalık bile değildi öğrendiğimde o süreçte uyku isteği çoktu uykuyu normalde de çok sevdiğim için gebeliğe yormadım 😄
Aysun_06 Moorlavinia 24.haftadayım yeni yeni göğüs ağrım oluyor arada bu zamana kadar da hiç bir belirti yaşamadım gebeliğimde çok şükür gayet yolunda normal yani korkma
Hdhdhujk irmm388_ bel ağrım oldu bir kaç gün sonra az az sabah mide bulantısı sürekli uyku çok az göğüste dokununca hassasiyet
olivia77 anneolucam benim de reglime 7 gün var ve inanılmaz dizlerim ağrıyo ya sol kasığımda da sanki bıçak girer gibi sancılar oluyo 30 saniyede bir bildiğin regl ağrısı gibi
anneolucam olivia77 bu ay sonuç alırım belki diyorum ama işte nasip belkilerle dolu kafam zaten bu aydan sonra üstüne çok düşmicem artık pskolejimi bozuyorum çünkü 🥲
ikimelekannesi___ irmm388_ adet gecikti sık tuvalete çıkma kaşıkta ince ama içli sızılar bel ağrısı göğüs ağrısı falan filan he bide kabızlık
imcakir irmm388_ benimde sarımtrak akıntım oluyor kürtaj olduğum gebeliğimde öyleydi bunda da biraz daha turuncumsu hatta her seferinde enfeksiyon felan mı diyorum ama bende öyle belirti oluyor sanırım Kasık ve bel ağrısı oldu bu sefer bide kabızlık değilde tam tersi bağırsaklarım fazla çalışmaya başladı Öncekinde patlayacak gibi bir göğüs ağrım vardı başka hiç bişey yoktu hamilelik boyunca da kürtaj olana kadar Herkeste farklı yani 🤷🏻♀️
imcakir irmm388_ evet yoğun akıntı belirti Eğer psikolojik olarak iyi hissediyorsan test yap bence varsa çıkar 29 aralıktan baya geçmiş
imcakir Babymomm61 bence normal aynıyız sanırım🥹 Kese görmek için de daha erken zaten 🌸dikkat et içini ferah tut🌸
Ayysuu irmm388_ benımde adet duzensızlığım vardı adetımden anlamadım sureklı ishaldim ıstıfar edıyordum bıseyden zehırlendıgımı dusunmustum hastaneye gıttım bısey cıkmadı hatta iğne falan yapmışlardı ılac duzelmeyınce ıkı gun sonra tekrar gıttım hamıle oldugumu öğrendim
Bett2206 Regl olucakmış gibi kasıklarda hafif aşrı göğüslerde hassasiyet ufaktan bi sinirlilik hali😀tek fark baş dönmeleri ve dalgınlık unutkanlık oldu bende ama anlamadım yine de😂
Hashasbirey Musilk-1 hayir. Kadiblarin yumurtlama dönemine özel bir akıntısı olur. Şeffaf jel gibi. Benim 3 gun suruyor bu akintim. Takvime bakmasam da ne zaman yumurtladim ne zaman adet olucam biliyorum vücudumu tanıyorum. Ve hamile kaldığım dönem yumurtlama zamanımda akıntı 1 gün çok az miktarda geldi ve kesildi. çünkü döllenme olmuş
Pamiramsi irmm388_ afetime daha 10 gün varken başlayan göğüs ucu acısından anladım, gece uyurken felan yorgan battaniye değse acıyla uyandım sonra öğrendim zaten ve 1-2 hafta daha devam etti
Musilk-1 Pamiramsi bendede adetime on gün varken göğüs ucum acıyor ve rengi koyu sanki daha çok çıkmış gibi adetime altı gün var daha
DNZMHMHT irmm388_ ben pcos hastasıyım normalde adetim aşırı düzensiz zaten gebeliklerimde ilaçla oldu. İlk grbeligimde şiddetli göğüs ağrısı hasssasiyeti olmuştu sanki göğüslerim dolu suttu o kadar ki büyüyüp açıyordu tabi ben bunu gebeligr yormamistim o zaman çok az da olsa arada adetconceside ağrım olurdu ama test verince gebe olduğumu öğrendim. İkinci grbeligimde ise hep bı uyku halleri vardı bende bide girdiğim her ortamda kedi kokusu geliyor diyordum bana guluyorlardi 🤣 sonra yine adetim gecikince test verdim pozitifti