hacer_6813 Kızlar 6 haftalık hamileyim iç çamaşırımda sarı bi akıntı oluyo çok yoğun değil. Bugün bi tık koyu kahverengi gibi korkmalı mıyım
zeynosileannis hacer_6813 yerleşme kanaması benim çok yorulduğumda 12. Haftada bile gelmişti kanamaya dönmedikçe korkmayın 😊
hacer_6813 Bebelettom yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu bi hafta önce gittim kese göründü doktor kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi sabırsızım korkuyorum ilk gebelik çok bekledik
hacer_6813 Eslemiqooo ah kuzum bi bilsen ne kadar sıkıntı çektiğimi. Kalbime illaki huzursuzluk düşüyo
hacer_6813 zeynosileannis teşekkür ederim biraz panik oldum. Baya da yorulduğum bi gün olunca da stres yaptım acaba bi sorun mu var diye düşündüm
zeynosileannis hacer_6813 korkmayın çoğu kişide oluyor şiddetli bir ağrı olmadıkça normal böyle şeyler. Hayırlı olsun
zeynosileannis hacer_6813 garanti olsun diye en erken 7 hatta 8 i bekleyin derim görünmeyince insam stres oluyor
hamcokelek33 Merhaba hayırlı olsun💖 yine de doktorunuza danışın yüksek ihtimalle progestan başlatabilir