Arkadaşlar selam ben 18+3 hamileyim. 3 gündür o kadar kötüyüm ki ateş, baş ağrısı, öksürük, nefes darlığı (hırıltılı solunum), halsizlik, iştahsızlık hepsi var ve üstüne sırtımdaki tüm kemikler de ağrıyor. İki gündür yataktan dışarı çıkamadım. 2-3 saatte bir nefes krizi yaşıyorum öksürük krizleri boğuyor ve o balgamı çıkaracağım diye öksürmekten ciğerlerim kaburgalarım ve boğazım mahvoluyor. Acile gittim ama hamile olduğum için parol serum dışında bir şey yapmadılar geri gönderdiler. Ama eve gelince o kadar kötü oldum ki anlatamam tüm belirtilerim yine devam etti. Eşime yalvardım nolur bir daha gidelim gerekirse doktora yalvaralım hava versin diye çünkü nefes alamıyorum dedim ama gitmedik. Çünkü bir şey yapmayacaklarını biliyordum ve ateşten dolayı sanırım o kadar üşüyordum ki yataktan da çıkamadım. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür. Bal, pekmez, turşu suyu, meyve, su, çorba, ballı süt, vitamin vs içerek toparladım. Bi de iki gündür yataktan hiç çıkmadım iyice terleyerek ve ılık duşlar alarak atlattım. Ama gerçekten çok kötü bir durum. Yani bir ara geceleyin ölüyorum diye sayıkladığımı hatırlıyorum. Şu iki gün bana iki asır gibi geldi ben daha önce hiç böyle hastalanmamıştım. Böyle durumlarda hamileler için uygulanabilecek hiçbir tedavi yok mu gerçekten? Ya da böyle hastalık yaşayan var mı varsa sizler nasıl atlattınız neler yaptınız?