sulevisu Kızlar sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum.Doktor ilaç verdi bitirdim.1 hafta sonra tekrarladı.14 haftalık hamileyim.Hamilelik öncesinde de sık sık oluyordu bıktım artık ne yapmam lazım 😔
Elifkedi sulevisu aylardır çekiyorum bol su da içiyorum ev yoğurdu da tüketiyorum antibiyotik te kullandım hiç birşey fayda etmedi sanırım doğumdan sonra gecicek
Uykusuzgeceler sulevisu ilişkiye korunmasız girmekte enfeksiyona yol açıyor 😏 prezervatif ile korununca azalıyor
Yasemincifci sulevisu pamukku iç çamaşurı giyin kuru tutmaya özen göster temizliğine dikkat et bol bol su iç sirkeli suyuda deneyebilirsin canımm geçmiş olsun
Destina21 Benimde gebeliğin başından beri var üstelik kum da döküyorum.. iki gün azalıyor tekrar başlıyor . Tek kullanımlık ilaç veriyo arada o da işe yaramadı..su iyi diyorlar 3-3.5 lt su içiyorum yine de çare olmadi ☹
Bebekim123 Bende hastahanede de yattım mak.bi’ay sürdü yine başladı canım üstelik virüs dirençliymiş yine 10 gün hastahanede yatmam gerekiyor o beni mahvediyor 😔🤦🏻♀️
sulevisu Doktora gittim şimdi yine ilaç verdi.Eski kullandığım toz tek kullanımlık ilaç.Hep başa dönüyorum bakalım 😓