Almira_ Ss4 gebe okulunda önermediklerini anlattılar. Bağımlılık yaparmış. Yani bu bağımlılık tabi ki soyut bir kavram ve ileride başka.seylere bağımlı olma ihtimalini arttırirmis çocuğun. Desteksiz uyutulmasi taraftariydilar.
Almira_ Ss4 gebe okulunda önermediklerini anlattılar. Bağımlılık yaparmış. Yani bu bağımlılık tabi ki soyut bir kavram ve ileride başka.seylere bağımlı olma ihtimalini arttırirmis çocuğun. Desteksiz uyutulmasi taraftariydilar.
Candyboy Almira_ dayımın eşi oje sürerdi hep 2 oğlu da doğduğundan beri annelerinin elini koklayarak uyurdu onların da hoşuna giderdi yazinizi görünce o aklıma geldi
Candyboy Oğlumun baş ucuna kaplan tarzı bezden bi oyuncak koyuyordum 2 aylıkken 3 aylıkken onunla konuşmaya başladı şuanda da en sevdiği oyuncagi o hem dis kasiyici olarak kullanıyor hem oynuyor 8 aylik ama uyurken yanına koymuyorum biraz deli yatıyor
nilsmomy Ss4 2 yaşında 1 yaşından beri belirli bir uyku arkadaşı var onunla uyuyor. Onsuz uyumaz yedekli zaten, gün içindede sürekli elinde gezdirir onunla sakinlesiyor
Irem198 Ss4 benim oğlum 3 yaşına girecek uyku arkadaşına yeni alıştı ve çok tatlı oluyorlar uyku arkadaşıyla 🤗