miniminibebek Mervenur055 bende bende gece gündüz ekmeğe salça sürüp arasına yeşillik yeşil zeytin biraz kuru nane turşu koyup böyle iki ekmek yiyesim geliyor canım sürekli dürüm istiyor ilk aşerdiğim şey bildiğin fırın ekmeğiydi sıcak sıcak 😂yolda giderken ekmek istiyorum dedim eşimin kuzeni ve büyük halası vardı arabada bana tuhaf tuhaf baktılar meğer hamileymişim
Deleted33000 Mervenur055 önce erkek dedi dün de başka doktora gittim kız gibi dedi tam belli değil bakalım haftaya net öğrenirim artık seninki ne
Azra8Engin Nur230198 peynir ve yumurtadan tiksinmistim Yazın greyfurt kışın erik asermistim Onun dışında her gece 1 waffle yerdim. 21 kilo aldım 😁
Betusbenn @“Nur230198” en sevdiğim şey olan kahve ve çaydan ve tatlı şekerli her şeyden tiksindim yeni yeni bir iki yudum kahve alabiliyorum. Limona da aşırı düştüm deli gibi tuzlayıp tuzlayıp yiyorum ilk zamanlar kahvaltım yemeğim herseyimdi 😅
zeynep0112 seyma0661 ayyyy ben de 10. Haftadayım tüm yemeklerden ve kocamdan onun parfüm kokusundan tiksiniyorum o da hamileyim diye daha fazla ilgi gösteriyor sarılıyor öpüyor kırılır diye bir şey söylemiyorum
-pnr- Nur230198 Et yada tavuk çiğ olarak dokunduğumda ki eldiven kullandığım halde bile o kalan koku bir de turşu kokusu
Zananur Allah’ım herşey kokuyor gibi hele soğan üç aydır evime girmiyor ki normalde her türlü çok severim soğanı en son dolma yapmak için almıştım bir kötü koktu direk evden çıkardım daha giremiyor eve 😂 tabi bir de çay var saçma olacak ama kınanın çürümüş halı gibi kokuyor
queenanne1 Nur230198 24teyim hiçbişeyden tiksinmedim hiçbişey aşermedim bence çoğu psikolojik oluyor😂
Tazeannecimm Valla tiksinme değil ama bi porçöz ün bi spreyi var ona bayılıyorum o kadar hoşuma gidiyor kikokusu sürekli sıkmak istiyorum heryere
19Merve-nur Nur230198 tüm insanlardan ve yemeklerden . 7 kg verdim . 34. Bitecek meyve seviyorum sadece
Blablablablaaa seyma0661 ay evet bende kocami gorunce kusuyodum ama benimki 7. Aya kadar surdu hatta dogumdan sonra dedim ki kocam o guzel kokun geri geldi bi an hic gelmicek sanmistim😂
Tubi545 Nur230198 kil çok aşerdim sonra duvar canım çekti 😅 sonra işkembe sevmem ama canım işkembe istedi neyse ki canım annem yaptı 😅 bu arada duvar yaladim ve kemirdim de
Aslanmomm Nur230198 tavuk döner balık aşırı tiksindim düşününce bile midem bulanıyor 🤮 hic biseye aşermedim bu hamileligimde, ilkinde nutella yiyodum kavanoz kavanoz 😂