Nurbesteee sedakiz günde 1 fincan kahvenin hicbir zararı yok doktoruna da danısarak içebilirsin ben de çay kahve delisiyim ☺️
Ozlllmb Nur230198 güzel kokulu herşey den tiksindim deterjanlar,parfümler,ve yemek kokusu kaçıyorum. Çiğ köfte,acılı turşu,iskender canimin çektileri yediklerim🫠
Nurbesteee Nur230198 16 haftalık oldum, ilk 3 ay sevdiğim yemeklerden bile tiksindim şimdi şimdi iyiyim biraz daha ama en çok tiksindiğim şey yumurta görmeye bile tahammülüm yok 😂 halâ hiçbirşeye aşermedim 😂
Herseybebisicin Nurbesteee artık aşermezsiniz sanıyorum benim canım incir çekmişti restoranda yemek yerken yan masadakinin tabağında incir var sandım içi kırmızı ortadan bölünmüş kokusu burnuma burnuma gelmişti bi kaç gün onu düşündükten sonra yedim😀
user5213269953 Nur230198 pilavdan tiksinmiştim hâlâ kolay kolay yiyemiyorum. Birde bizim halı dükkanımız var dükkan kokusu beni fena yapıyordu 😂
Herseybebisicin Nur230198 merhaba 12.hafta 5 günlüğüz ben brokoliden tiksindim brokoli hamilelikte bebeğe kilo aldıran besinlerden inanırmısınız brokoliye bayılan ben görmek kokusunu duymak istemiyorum😀
psymom Nur230198 hiçbir şeyden tiksinmedim😆😆 gördüğüm duyduğum her şeyi canım çekiyor en çok turşu turşu suyu şalgam ve limonu tuzlayıp yiyorum😆😆
Nur_2737 Nur230198 bende kırmızı etten ve haşlanmış yumurtadan tiksindim içim bulanıyor dolaba koyduğum herşey et kokuyor gibi hissediyorum.şalgam.hafif acılı pişmiş biber hoşuma gidiyor birde yağlı döner aşeriyormuyum bilmiyorum ama acı Eşki diye ayiramiyorum canımın istediklerini
fatosstgy Nur230198 çikolatadan kokusuna bile asla tahammülüm yoktu ve salça soğandan ay Allahım yemek yapmak zulümdü eziyetti defalarca kusardım o mutfaktan çıkana kadar
Zeynoniloya Nur230198 ben de kırmızı et, sigara ve yumurtadan tiksindim ama yumurta ve eti mecbur yiyorum🥺
cerengeredeli Nur230198 kırmızı beyaz et kıyma parfüm sigara kokusu ve yağ kokusu en tiksindigim şeylerdi. Şuan 14. Haftaya girdim o kadar rahatsız etmesede yine de ediyor. Sevdiğim şeylere de sebze eklendi normalde etciyim ama bebiş beni otcula cevirdi
HiravEmir Liddle_mom Ay bende koruk yedim offf nasıl ekşiydi öyle turşu zaten başı çekiyor. 🤣🤣çikolata gözümde karardı başlarda yeni yeni yiyorum
Sdanur1 Nur230198 salça ve salçalı yemeklerden tiksindim zaten halen yemek yiyemiyorum ekmek arasi basit salcasiz şeyler yiyorum 17 haftaligiz sürekli kustugum için sanirim kusacam korkusuna sa birsey asermiyorum😀
cansskilicc Liddle_mom bende izmirdeyim turşu suyu içiyorum sırf bunun için her ctesi pazara gidiyorum
xEndless Nur230198 Et ve balıktan tiksindim özellikle köfteden aklıma geldikçe kötu oluyorum 🤢 Aşerdiğim tek şey bol köpüklü ekşi ayran karpuz ve erik oldu
rummglmz Deli gibi yeşil erik turşusu canım çekti. 6+3 haftalık hamileyim. Eşim buldu getirdi o kadar tuzluydu ki hayallerim hayal oldu üzerine bir güzel de çıkardık. Şuan da hastane de yatıyorum fazla kusma ve enfeksiyondan bana da dua edin kızlar