Alya05 ayalltsc inş olmazsın Bende henüz gelen giden yok Sabah peçeteye leke geldi oda öyle çok değil. Henüz kanamam olmadı
ayalltsc Alya05 hadi ya ne güzel işte geçen ay da öyle olmuştun devamı gelmişti buda gelecekmı acaba ?
Alya05 ayalltsc evet ya havalardan mı neyden bilmiyorum dünden beri adet ağrım var ve olmadım bu nedir yani insan daha çok stres oluyor İki ay önce adetlerim düzenliydi sancım başlar başlamaz kanamam olurdu. Şimdi kasıklarım çok ağrıyor lekede yok
Nurussemss Alya05 bn de öyle canım , düzenli idi , ve adet sancısı olduktan sonra olurdu, Bu ay ilk deneme ama yumurtlama gününden beri adet sancısı çekiyrm, infulenza oldum diye de olabilir ama yine de tuhaf gecti
Nurussemss İlki 7-8 gün önce , diğerleri yeni , negatif hissedyrm bn de ama, işte testler gerçekten güvenilir değil :) Bat 24
ayalltsc Alya05 bende çok duyuyorum çok üzücü bi durum insanlar hevesleniyor en ufak çizgide niye böyle oluyo anlamıyorum 🙄
ayalltsc Alya05 aynen öyle yapıcam öğlene kadar gelmezse gidicem 🥹 dua edin bana ne olur hiç gecikme yaşamadım bu gecikme bana umut oldu 🙏🏼