hilaaaal21 Sybellaa almam lazım yok ki test 😂 yağmur yağıyor şuan gidemem. Belirti gözeteyim bi beklemede kalayım daha var 5 gün 😅
ayalltsc gak18 herhangi bi belirtim yok hamileyim diye kesinlikte yok çünkü net görene kadar ben var diyemem 🙂↔️
ayalltsc imcakir gitmedim vallahi hevesimde gitti zaten bi kaç test aldım onları yapıcam bu akşam dahada yapmam zaten günüm yaklaştı hayırlısı olsun 😒♥️
Morrinah ayalltsc canım sen test mi yaptın keşke ilk idrarla yapsaydın sana bakmaya geldiydim ben de tekrar test yaptın mı diye
Alya05 ayalltsc 6 ay önce kürtaj oldum 14 haftalıkken kalbi durdu Doktor iki ay sonra deneyebilirsiniz demişti. Ben hiç korunmadım demek daha kısmeti gelmemiş
ayalltsc predictor ise dünkü yapığım predictor (mor kapaklı) gibi çıktı ama biraz daha silik kamerada çıkmıyor düşünün 😒 ben bence kimyasal gebelik geçiriyorum yada testlerimin hepsi bozuktu 🤷🏻♀️ beni yanılttı
ayalltsc Alya05 anladım canım çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın 🙏🏼 çok moralim bozuldu dünkü testlerin üstüne bu sabah yaptığım biraz daha koyu diye sevinmiştim doğum günü hediyem olucaktı ama olsaydı az önceki yaptıklarımda çıkardı ve predictor daha koyu olurdu bence yok.