eylul_08 ayalltsc sıkma canını hiç alakası yok. Kaç yaşında görümcen öylesine yorum yapmıştır. Regl geciktimi belirti varmı. Sabah ilk idrarla yap testi inşallah vardır bebişiinn 🙏🏻
eylul_08 ayalltsc korkuyorum ya negatif olursa diye. Teste çok güvenemiyorum. Artimed markası.. ben de gidip başka bı test alcam 😂
ayalltsc Hhh03 sabah yaptıydım görümcem moralimi bozdu akşama doğru bidaha yapıcam zaten 2-3 güne adet günüm dahada yapmıcam test bu akşam son
Sybellaa ayalltsc ya şimdi birinde gördüm bende testin içini açtım çok silik bi çizgi bar emin olamadım 🥲
ayalltsc Sybellaa zorla baktım bende görüyo gibiyim acaba öyle görmek istiyoruz diyemi bilemiyorumki gününe ne kadar var yapsana predictor şuanlık güvendiğim test o inşallah oda yanıltmaz başkada teste güvenmem zaten
Nurussemss ayalltsc nova ve dıpıl ile Bn de yaptım, ama resin yükleyemiyrm şuan telefonum bozuk, yükleuebilirsem atayım buraya canım, sen de yapınca paylaşır mısın cnm.. Hakkın da hayırlısı olsun inşallah
ayalltsc Nurussemss amin nasıl bi testler iyimi ? telefon deme bende sabah test yaparken heycandan yere düsürdüm ekranımda ışık belirdi gitmiyor 😂😂
Hhh03 ayalltsc kimseyi takmayın kafanıza inşallah vardır hakkınızda hayırlısı Rabbim tüm evlat isteyenlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kolaylıkla içindede bizlere🤲🏻
Sybellaa ayalltsc 23-24 ü bat. Kan testi verdim 1 saat önce beklemeden öğrenmek için ne zaman çıkar bilmiyorum
gak18 ayalltsc merhaba Regl gibi belirtileriniz oldu mu acaba bat 26. Belim ve kasıklarım ağrıyor midem yanıyor. Test yaptım aşırı belirsiz çizgi çıkıyor zor görüyorum. Kan testi verip o bekleyişten sonra hayal kırıklığına uğramak da istemiyorum 😔
hilaaaal21 Selamlar. Benimde 5 gün var yapsam mı test acaba 😂 bi belirtide yok. Bel ağrım var bugün ama regl yakın oluyor zaten bende 😂