Alya05 ayalltsc yaaa hadi hayırlısı inşallah bazen hiç belirti olmadan gebelik oluyor. Benm kürtaj olduğum gebeliğim öyleydi. Sağlık ocağında rutin kan verdim doktor bana dedi gebelik varmı yok dedim. Doktor dedi hamilesin betam 380 di adetime 3 gün kala
momm___ ayalltsc valla regl olucak gibiyim ancak şok şiddetli bel ağrım var belirtim bu sadece ama regl ağrım var🥲😔daha 4 gün var
ayalltsc Alya05 benim ilk gebeliğimde de belirti yoktu hayırlısı dediğin gibi 🤷🏻♀️ sen test falan yapıcan mı belirtin var mı ?
Musilk-1 DuruDefne_mommy yumurtlama dan kaç gün geçti yerleşme bildiğim altı günden önce olmuyor daha altı gün var ben cesaret edemiyorum ama sizin pozitif görünüyor
ayalltsc DuruDefne_mommy ne desem yalan olur bende gördüydüm böyle hamile değildim inşallah sen hamilesindir ✨belirtilerin var mı ?
DuruDefne_mommy Musilk-1 bende çok sevinemiyorum bile cesaret geldi yapayım dedim yumurtlamanin üzerinden 1 hafta geçti ama adet bitiminden bu yana gün aşırı deniyoruz ben ilk kızıma adetten hemen sonra hamile kalmıştım bilmiyorum kafalar karışık 😃
DuruDefne_mommy ayalltsc sol kasık ağrım var şuanlik sadece psikolikte olabilir bana kalsa her sey belirti 😃
ayalltsc normalde test yapmıyodum biliyosunuz içimden bi ses yapmam gerektiğini söyledi 2 dakka olmadan çizgi belirdi ama çizgi var yok gibi değişik kamerada hiç gözükmüyo zorla çektim 🤯