ozgerbas ayalltsc evet sanırım regl oldum kahferengi lekelenme var erken gebelikte negatif cıktı ben elendim sizlere başarılar 😂
ayalltsc Edavvv normalde bende öyleyim herşey hemen olsun öğreniyim ama olmuyo bazen işte geçen ay belirtilerim o kadar vardıkı tamam dedim kesin hamileyim yaptım test hafif silikti umutlandm bi kaç gün sonra adet oldum 😂 o yüzden testlere güvenmiyorum predictor hariç ama onuda yapmam adetim gecikmeden 🫥
Alya05 ayalltsc fizik doktoruna Gititm ilaç yazdı gebelik varmı dedi bilmiyorum dedim dedi o zaman bi kan ver ona göre ilaç içersin. Kan verdim bakalım artık sonuç ne olacak
Dilanaa12 Benimde bat 29–31, kasıkta batma ağrı var hafiften bacagıma da vuruyor bi haftadır böyle test sipariş verdim geldiği gibi yapıcam inşallah vardır 🥲
ayalltsc Dilanaa12 bacağa vurması bendede var bi post açtım hatta onla ilgili 😏 testler gelince yapıcakmısın yoksa gününü mü bekliceksin ?
ayalltsc Dilanaa12 alla alla onuda bugün duydum ben predictor biliyorum ondan başkasını da kullanmam asla çoğu testler yanılttı beni
Mommysangels Dilanaa12 ben prodoctor ile 6 gün öncesi öğrenmiştim ama yine de şüpelendiğim için sonradan yine yaptım yine cıktı sonra da adet günümü bekledim yine yaptım yine cıktı🤣🤣
Dilanaa12 ayalltsc inşallah 29 eylülde 16 haftalıkken düşük yaşadım çok istiyorum şu an, Allah hepimize nasip eder inşallah 🥲♥️
Mor-kelebek Dilanaa12 başınız sağolsun bende 18 Eylülde kaybettim 7 haftalıktı kalbi durdu maalesef inşallah güzel haberler alırız yakın zamanda 🌸
Dilanaa12 Mommysangels ay ne güzel nasip olur inşallah gelmedi henüz testlerim heyecanla bekliyorum inşallah üzülmem 🥺
Mor-kelebek ayalltsc yok henüz yapmadım geçmeden yapmak istemiyorum kaç aydır sonra daha çok üzülüyor insan sen yaptın mı yada yapacak misin 😇