Annemidedinsen Fkrfkr benim ilki 12+0 da belli oldu erkek olduğu için sanırım belli olması bebeğin anne karnındaki şekline bağlı oluyor birazda sanırm
Bktakdmr Benim 12+3 te kız dedi doktor. Poziyson iyiyse ve doktorun cihazıda iyiyse tabi görebilir doktor
Minnakpopus Bktakdmr ya vişne suyu iç çikolata ye falan diyorlar ya siz öyle birşey yaptınız mı ? Bende 13+2 de gideceğim bekliyorum öyle🫣
BurcuG0 Minnakpopus bende bugün gittim 13+2 yiz bacak bacak üstüne atmış asla açmadı oysa meyve suyu ve çikolata yemiştim . İnşallah sizinki gösterir .
seyma0661 Minnakpopus ben yemiştim muz da yemiştim hareketlensin diye ama göstermedi 16.haftada anca öğrendik 😂
Bktakdmr Minnakpopus yok aç karna gitmiştim hatta😂 ama bazı çocuklar göstermek istemiyorsa 5. Ayda bile anlayamıyor doktor o biraz şans işi ya
Minnakpopus seyma0661 kız mıydı peki 😂 benim oğlum tam 12. Haftada göstermişti ama kimisi kız geç gösterir falan diyord ya. Ben yinede her ihtimale karşı çikolatamı yiyeyim🫣
gecegunduz Fkrfkr pozisyonu uygunsa görülebilir ama bu aralar çok fazla yanılma duyuyoruz,bu yüzden 16.-18. Haftada kesin belli olur bence
Fkrfkr @ErsBegAs https://photos.app.goo.gl/yqsvgJoxF2Wmz8yo7 Bakabilirseniz sevinirim:) doktor bişey demedi