Mavi_rella Mrvemr3449 benim bebeğim makat geliş duruyor 36.haftafayım ama kafasını mideme mi artık böğrümemi bilmiyorum bir dayıyor kurban olduğum nefesi zor alıyorum yemek yiyemiyorum hemen şişiyorum sonra sürekli acık dur mükemmel ya kurban olurum 😂🥰
Mrvemr3449 Sebepsin ayy kuzum benim senin biraz daha erken başlamış Allah yardımcımız olsun valla nasıl olcak böyle bilmiyorum
Mavi_rella Mrvemr3449 sağlık ocağındaki hemşire dönecek gibi durmuyor dedi yarın doktora randevum var bakalım ne dicek🥰
Larraa 26-29 haftalarda bende öyleydim de sonra rahatladım. 30. haftada rahat nefes almaya başladım o hafta kontrolümde bebek baş aşağı pozisyon almıştı sanırım o yüzden rahatladım. Şu an 32+2 hala iyiyim şükür 🌸☺️
Larraa Mrvemr3449 Yeterince aşağıda mı değil acaba ayakları göğüse yakınsa belki 🥴Bilemedim sadece tahmin. Doktorunuza bir sorun kontrolde normaldir belki 🌸
Mrvemr3449 Meltem2910 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir ayazda kurtarsın inşallah işimiz zor 🥹🥰
Mavi_rella Mrvemr3449 hayırlısı olsun inşallah nasıl gelmek isterse öyle gelsin vardır hepsinde hayır 😋😋