Kahvesever12 Kızlar selam 32 haftalığım hala bir doktorum yok öncelik kadın doktor tercihim, hastane temiz olsun istiyorum ve renkli resimlerini alabileyim istiyorum önerebiliceğiniz hastane , doktor var mı? Muayene ve doğum ücretleriniz nasıl
babyiscoming_ babyiscoming_ pendik medical park halide yüksel öneririm eğer yakınsan ilgili ve bilgili bir doktor hastanede gayet güzel
cauuv1 babyiscoming_ bende o doktora gidiyorum gerçekten cok memnunum ilk dogumumu da onda yapmıstım🥰
Kahvesever12 babyiscoming_ evet yakınım baya, muayene ücreti ve doğum ücreti nasıl bilginiz var mı peki
Kadersss Kahvesever12 Çengelköy medivia nurdan hanım vsr çok iyi renklide gösteriyor ultrasonda fakat hiç bir hastane renkli vermiyor diye biliyorum ama gösteriyor renkli temiz güzel hastane
Kahvesever12 Kadersss medipolde renkli gösterip renkli fotoğraf da verıyolardı her seferinde bu doktoru da bir araştırayım
Kahvesever12 cauuv1 nasıl doktor ilgili mi evim yakın oraya benimde. Doğumda ilgileri nasıldı fiyatları nasıldır acaba
babyiscoming_ Kahvesever12 muayene ücreti 1900 küsürlerdeydi en son doğum ücretini hiç bilmiyorum özel sigortam var
Kadersss Kahvesever12 Öyleyse çok bence araştırın birde devlette yasin bey vsr paşa bahçede nurdan hm eşi onuda araştırın derim
cauuv1 Kahvesever12 çok ilgili ve bilgili güleryüzlü ben doktoruma tek kelimeyle aşığım. Numarasını veriyo tahliller cıkınca arıyor bilgi veriyo arkadas gibi yanasıyo. Suan muayenesi 2115 ama zam gelmedi gelir yani. Dogumu bilmiyorum 50 küsürdü zam gelir ona da
Kahvesever12 babyiscoming_ Muayne ücreti çoğu yerle yakın, evimde yakın inşallah doğum ücreti de çok pahalı değildir bende düşünmek isterim
babyiscoming_ Kahvesever12 hastaneyi ararsanız telefonda fiyat bilgisi verirler ama biraz yüksek söylüyorlar telefonda muayene bana 2.300 demişlerdi ama oraya gidince 1900 küsür ödeme çıkmıştı sgklı olduğu için mi nedir bilmiyorum en sağlıklısı hastaneye gidip fiyat almak
Kahvesever12 Lafee 6 ayıma kadar onun takıplisiydim, çok çok memnunum bende kendisinden. Doğum ücretleri çok pahalı diye duydum ve hastane uzak o yüzden vazgeçtim