SemaaK123 Merhabalar kızlar 23 haftalık gebeyim bebeğimin haraketlerini tekmelemekerini ben hissediyorum fakat dışardan hissedilmiyor ilk gebeliğim acaba babası elini karnıma koyduğunda ne zaman hisseder?
babyiscoming_ SemaaK123 25.haftada falan eşim hissetti ben 17+3 te hissetmeye başlamıştım🥰 30larda zaten takla atıyor içerde karşıda oturan bile görür😄
Minnaksever SemaaK123 17 haftalık benle beraber hissetti.ilkinde de 18de aynı gün hissetmiştik bu kişiden kişiye değişir mesela benim iç karnım çok dar dışardan çok ve erken belli oluyor hareketleri 🙂
Nnoname babyiscoming_ ilk hissettiğinizde nasıldı acaba tarif edebilir misiniz. Bende şuan 16+4 ama ayırt edemiyorum
ipos Benim eşim ilk hissettiğim zamanlardan beri hissediyo, yatarken eli hep karmımda çünkü resmen balık tutar gibi bekliyoruz 😀 bir de kızım hareketli bi bebek ondan denk geliyor
SemaaK123 Nnoname ilk hissettiğim zaman sanki içimde kelebek çırpıntısı gibiydi sonra içinizde balık varmış gibi hissediyorsunuz tekmelemesini falan özellikle bişeyler yedikten sonra haraketleniyor
Liddle_mom SemaaK123 normalde benimki elini koydumu hissediliyodu 15ten itibaren simdi 24 olduk gecen tam gobegimi sirtiyla kalcasi arasina yerlestirdim geceden sabah kadar gotunu tepikledi babasinin dondu sabah bana ne kadar hareketli ya diyip gulmeye basladi tum gece uyumamis onu hissediyo diye🥰🤣