Busrac Ben sakaryadayım baya araştırdım sonunda Adatıp hastanesinde prof.dr. Bülent turan a baktırdım. 15-20 dk sürdü ben çok beğendim her detaya baktı ve bana da anlattı. 400 tl ücret ödedim.
Busrac Gul33 evet renki tabi ama dontor incelemeleri siyah-beyaz yapıyor kemik ölçümlerini vs. Sonra renkli açıyor zaten bu şekilde olması gerekiyormuş
yildiran08 Ben bugün gittim son hastasıydım İzmit’ten Gölcük devlet hastanesi karşısına taşınacak bu hafta içi Sevil baş şen tam bir saat boyunca bebeğime ve bana baktı 45 dakikayı bebeğe ayırıyor tüm beden organ yüz herşeye bakıyor başından ayak parmaklarına kadar inceliyor ben sağlıkçıyım bu kadar ayrıntılı ilgilenen doktor görmek biraz zor açıkcası daha sonra annenin organlarına da bakıyor böbrek karaciğer safra kesesi idrar torbası vs. Ben çok memnun kaldım ücreti 300 tl idi ayrıca bir doktorda olması gereken en önemli özellik hastanın anlayacağı dilde anlatması bu doktor bunu çok iyi başarmış tavsiye ederim.. ben çok araştırdım İstanbul,Kocaeli olarak zaten Sakarya Gölcük arasında çok mesafe yolu bir düşünün derim