Benim ertesi gün suni sancı ile doğumum olacaktı 40+4 te dünde benim midem çok kötüydü kus kus bişey de yemedim hiç su içsem kustum en son safra çıkarmaya başladım ve hafif karnım ağrıyordu sancılarım vardı dedik gidelim akşam 9 da gittik hemen aldılar açıklık baktılar 4 cm diyip yatırdılar bende aç susuz kusmuşum gün boyu dedim su içebilirmiyim yok dediler 4 cm geçmiş diye okadar bitkinim ki gün boyu birsey yememiş tansiyon yerlerde sonra nst bağladılar başta hersey yolundaydı tabi sonra sık sık muayeneler başladı falan uyarmaya başladılar sonra sabah 6 ya doğru açıklığım tam oldu artık ama çok fazla alttan muayene yaptılar yani artık canım çok acıyordu ödem vardı alt kısmımda sonda takamadılar o bile beni mafetti sancı zaten 7 cm’den sonra zor oldu çok dedim beni kurtarın neyse açıklık tamamlanınca dediler bir ıkın bakalım ıkınabilşyotmusun sancı gelince ıkın ama o sancı ölümcül bişey zaten birde ben çok güçsüz kalmıştım tansiyon yerlerde ıkınamadım biraz daha beklediler ama kıvran kıvran ölüyordum artık sonra daha güçlü ıkınmaya başladım falan beni aldılar masaya 5 kez ıkınfım falan ama ğstümede çok bastılar falan çıktı çocuk ağrılıydı çünkü 1 saat dikiş sürdü uyuşmayan yerlerde vardı canlı canlı diktiler resmen çok yırtık var dı doğumdan daha acılı oldu resmen şuan yürüyemiyorum dikişlerden ödem olmuş hep oralarda zaten yanıyor hep fena kesik atmışlardı zaten ama iç yerler de yırtık olmuş hep öyle böyle kucağıma aldım hastanedeyiz ama çok zor birşeymiş