adatuna sendekimsinnn ben sabahları yapıyorum ama pik olduğu gün kaçta yaparsam yapayım pik çıkıyor o yüzden çok kasmıyorum
Seymaaa05 Bana ya sabah saatlerinde ya da öğlen demişlerdi önemli olan hepsini aynı saat aralığında yapmanız 🫶🏻
sendekimsinnn Seymaaa05 ben din pik gördüm bugün 10 da tekrar yaptım çatlama olmamış şuan yapsam doğru sonuç verirmi acaba ya
sendekimsinnn Seymaaa05 ya işte dün pikti benimki değerlendirmiştik dün bugğn sabah 10 da yaptım hala pikti acaba gin içinde çatladımı nerak ediyorum bugün değerlendiremicem çünkü yarın çatlama olursa tutma şansı daha da düşer
sendekimsinnn adatuna öylemi gerçekten bnde 3 saattir hiç sıvı almamadım bişey yemedim bekliyoruö test yapmak için dün pik oldu bugün sabah 10 daha yaptım hala pikti çatlamamış o yüzden şimdi yapıcam bide çatlamışmı gün içinde diye
adatuna sendekimsinnn yok ya 45 dk’ da bile çıkıyo ben pik olduğu gün günde 2-3 kere yapıyorum iyi takip etmek için 5-6 saat aralıklarla
sendekimsinnn adatuna şuan saat 11 yaptım testi böyle çıktı saatten dolayı yNılma olabilirmi yoksa çatlama olmuşmu acava
Sizdenbirii1 adatuna canım bişi sorcqm sana bu Ovulasyon testini yaparken acaba adetle beraber mi sayıyoruz günleri yoksa adet bittikten sonra 1. Gün 2 gün diye mi sayılıyor acaba