Bet3346 egee_momm bende 3. De son gebeliğimde yaşadım başıma gelmez diyordum geldi büyük bir şok oldu bize 😁😁
AdaEcem Bet3346 1. Yavruözel hastane, 2. Yavru üniversitesi hastanesi, üçüncü şehir hastanesi deneyim dedim😄
annesim220508 Bet3346 yani budurum genelde kızda oluyor erkek sanıp kız çıkıyor ama pipiyi nasıl görememişler bu zamana kadar biz 14cı haftamızda o kadar net gördük ki şaşırdım valla 😂
Bet3346 annesim220508 zaten tahmin de bile 15 haftaya geldik zorla bulundular kız gibi dedi 16 da kız dediler sonra sı sok zaten dediğin gibi çok merak ediyorum nasıl görememişler doktora ben kızım nasıl dedim o da şok oldu kız mı biz mi dedik diye 🤣🤣🤣
annesim220508 AdaEcem pipi var sanki dolu derken 😂 o anlamda demek istemiştim benim ilk çocuğum kız onun direk bomboştu bakınca sadece bacak gözüküyordu oğlum olucak şimdide onda biraz çıkıntı var bu resimde de çıkıntılı gibi geldi o yüzden dedim
AdaEcem annesim220508 ben çıkıntı göremedim, arası dolu testisler var gibi düşündüm.benmde 2 kızım var böyle değildi ultrason görüntüsü ondan kararsız kalıyorum, doktorda söylemedi😵💫
rabis1510 AdaEcem canimbana doktor 15 haftalik erkek dedi sonra 18 haftada kiz dedi kizdedigi ultrason goruntusu seninkiyle ayni nerdegse bi bakarmisi